Igen, nagyjából erre a reakcióra számítottam. Persze, hogy nem látsz tovább a zorbánozáson, meg a mocskosfideszezésen. Kár. Na, akkor kezdjünk (megint) bele a szájkaratéba.
potyi írta: ↑2020.12.02. 17:32
Az érvelésed azért hibás, mert egyetlen emlegetett baloldali-liberális politikus sem papolt soha az életben a nemzeti-keresztény-konzervatív értékrendről.
Nem hát, mert az ő szájukból ez - finoman fogalmazva - gusztustalanul hangzott volna. Épp ezért nem hibás az érvelésem, mert egész egyszerűen a ballibák semmilyen szinten sem kompatibilisek nemzeti, keresztény, konzervatív értékrend alapján. Na de viszont amiben maximálisan kompatibilisek, abban miért is kell visítozni? LMBTQ...
potyi írta:Szájer József pedig annak a pártnak az alapítójaként és annak az alkotmánynak a szerzőjeként, akinek és aminek ez a jelmondata évek óta, korlátozza számos ember magánéleti szabadságát pont hasonló témában (mondjuk egy meleg párkapcsolatot vagy házasságot hadd ne hasonlítsunk már egy 25 fős gang bang szexpartihoz), kirekeszt magából mindenkit, aki ezzel nem ért egyet, beleáll gyenge és sérülékeny emberekbe és embercsoportokba és ezen nyerészkedik; egy olyan tettet követett el, ami a lehető legtávolabb van a nemzeti-keresztény-konzervatív értékrendről, sőt, mindentől, ami emberinek nevezhető és nem állatinak. Pontosan azt kapta, amit megérdemelt, és a párttársai is. Se többet, se kevesebbet. Szemben például Kaleta Gáborral, aki fél millás büntivel megúszta.
Hogy a végén kezdjem, igen, pontosan azt kapta. Innentől csak a hülye ragozza tovább...
Az alkotmányt idekeverni meg tényleg csak a sűrű sötét liberális majmok tudják, mivelhogy azt nem egy ember találja ki (persze, persze, az is ismerős ellenzéki oldalon, lásd szocializmus). Ha benne van olyan, aki később hibát követ el, azért ő maga a felelős, és ha levonja a konzekvenciát, akkor ez a része le van zárva. Levonta?
Természetesen az Alkotmány senki magánéleti szabadságát nem korlátozza, sőt, támogatja a kisebbségeket, de itt épp a melegekről lenne szó ugyebár. Ez is baj, csak bele lehessen állni egy kormánypárti emberbe.
Az, hogy hányan vannak egy meleg gangbang partiban, miért lényeges? Nálatok tudtommal a melegjogok a legfontosabbak. Vagy mégsem? Nem mindegy, hányan buzulnak egyszerre? Vagy ez is pártfüggő? Látod, saját magadat ütöd ki a buta érveiddel, aminek egy a lényege: ha fideszes, akkor dögöljön meg. Ugye?
potyi írta: ↑2020.12.02. 17:32Ennek biztosan lesz valamilyen következménye a párt népszerűségében, de a megbuktatásához kevés. Persze (rajtad kívül) mindenkit megnyugtatnék, hogy egy újabb, jó nagy szög a koporsóba. Úgy is mondhatnám, hogy innen már csak lefelé vezet az út.
Megnyugtatlak, ez vihar egy pohár vízben. Semmi a wittinghoflacknergajda mocsoksághoz képest. A koporsó megint készül, 2010, 2014 és 2018 után megint ugyanazoknak.
potyi írta: ↑2020.12.02. 17:32
A képmutatás és a hazudozás a legfőbb probléma, amit még az utolsó utáni pillanatban, vergődő kutyaként is (lásd vasárnapi lemondás és háttere, keddi Szájer-közlemény) tapasztalhattunk, de egyébként kivetíthető az egész rendszerre is, ami 2010 óta mérgezi a hazánkat, amit egyébként minden bizonnyal egy antiszociális személyiségzavaros ember irányít, hihetetlen politikai tehetséggel és félelmetes személyi kultusszal.
A képmutatás és hazudozás valóban nagy baj, ebben egyetértünk. Mégpedig egy dolog miatt, azért, mert ezzel befolyásolható a külföldi - tudatlan - közvélemény. Ezt teszi a "magyar" ellenzék, ezzel ássa alá - illetve próbálja, sikertelenül - a magyar közéletet, és Orbán Viktor személyét. Természetesen nincs semmiféle személyi kultusz (mint pl. 2009 előtt volt), mert sehol nem látni orbános plakátot, nem ő a tévé logója, nem kell az életéről tanulni, lehet szidni az anyját is. Azt meg szeretném, ha megmagyaráznád, miért is személyiségzavaros a magyar miniszterelnök. Márha nem akarsz nevetségessé válni.
potyi írta: ↑2020.12.02. 17:32A véleményem az, hogy sajnálom, hogy beszippantott ez a kultusz és ez a "hazafias" mítosz téged is, nem ismerlek ugyan, de például helyesen írsz és jó humorod van, egy fórumon szerintem mindegyik komoly érdem. Bizonyára át fogod értékelni majd egyszer, ha ennek az egésznek vége lesz.
Örülök, hogy van, amit értékelsz bennem, ez nem jellemző a libsikre, mert szerintük a kormánypárti csak sötét bunkó lehet.
Mindazonáltal a kultusz sorosféle agymosás, ami nem engem, hanem sajnos téged szippantott be. Hazafias az, aki annak vallja magát, aminek született és ennek szellemében él. Én itt születtem, magyar nemzetiségű magyar állampolgár vagyok és kiállok a nemzetért és az országért. Akit ez zavar, szíve-joga, de itthon ne kiabáljon, hanem menjen a többi után. Világútlevél, szabad letelepedés van.