RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#190014  Szerző: Lion2005

Ismét ki vannak írva a PS-ben a közlekedési infók, vagy ha azok nincsenek, akkor az éppen futó műsor címe. Ez még 2016-ban szűnt meg, ha jól emlékszem.
 #189897  Szerző: Garfield

Béci09 írta: 2021.01.14. 13:14 Ennek vajon ki lesz az új állomáshangja?
Szerintem arra van a legnagyobb esély, hogy itt is Varga Gábor lesz, esetleg Szabó Tomi vagy a nyíregyházi csaj.
 #189812  Szerző: Garfield

Snake05 írta: 2021.01.09. 13:46 Kép
Pár hete ez van kint a honlapon és az RDS RT-ben a dalcím kiírás helyett minden pénteken este kb. 10 órától hajnali 1-ig, de csak akkor. Nobel-díjat annak, aki erre logikus magyarázatot tud adni.
Passz. Lehetséges, hogy ilyenkor tartják karban a rendszert, és azért van ez pár órán keresztül. Amúgy nem csak pénteken van, jelenleg is "Most szól: Szombat este" felirat van kint a honlapon.

Más: A Stream top 40 c. műsort nagyon ajánlom mindenkinek, teljesen naprakész, jó lista (nem a mahaszos, jobb annál), mindenféle pofázás, recurrent dalok, stb. nélkül. Péntek 20-22.
 #189807  Szerző: Snake05

Kép
Pár hete ez van kint a honlapon és az RDS RT-ben a dalcím kiírás helyett minden pénteken este kb. 10 órától hajnali 1-ig, de csak akkor. Nobel-díjat annak, aki erre logikus magyarázatot tud adni.
 #189604  Szerző: Garfield

Szerintem semmi baj nincs Vilivel, örülök, hogy ő lett délután, Pálóczi indexes cikkei már unalmasak voltak. A kívánságműsort is nagyon profin csinálja, néha előfordul, hogy hosszúra sikerül egy-egy megszólalás, de engem személy szerint jobban zavar, amikor Gina és Szilvi majdnem mindent kivág a telefonbeszélgetésből, és csak annyi marad, hogy ki a telefonáló, és mit kér. A többivel viszont egyetértek, a magázást el kéne hagyni, és a szlogent pedig egységesíteni kéne. Az EURO TOP 40-be pedig kéne egy műsorvezető, mert a jelenlegi formájában U-N-A-L-M-A-S! Nem hiszem, hogy akkora pluszköltséggel járna, ha Laci vagy Vili készítene hozzá vagy 10 db 30 másodperces megszólalást.
 #189593  Szerző: vaddiszno

Sziasztok!
Én már vagy 20 éve hallgatom, mindig is nagyon szerettem, most is, viszont van pár dolog, amit rendbe kéne tewnni:
-tegezés/magázás kérdése
Ez igazából mindig is jelen volt, a műsorvezetők néha tegezik, néha magázzák a hallgatókat, és ugyanez vonatkozik a szignálokra is. El kéne dönteni, hoGY melyik a jobb, és onnantól kezdve csak azt használni.
-szlogen
Gyakorlatilag minden műsorvezető más szlogent használ a megszólalásaiban, elég zavaró tud lenni. Itt is kéne jelölni egyet, és onnantól mindig mindenki csak azt használja. Szerintem "A zene rádiója!" fejezi ki a legjobban a rádió lényegét, hogy minden műsorban a zenéé a főszerep, nincs felesleges duma. És ehhez kapcsolódik az utolsó pont.
- kívánságműsor
Mióta Balogh Vili van az esti kívánságműsorban majdnem minden nap, néha muszáj elkapcsolnom róla, mert gyakran 2-3 percig is beszélteti / engedi beszélni a betelefonálókat, amit elég unalmas hallgatni. Bőven elég lenne, ha annyit tudnánk meg, hogy ki telefonált, melyik dalt kéri, kinek küldi, és mit üzen neki. Ezt el lehet intézni 20-30 mp alatt, aztán jöhet a zene. Gondolom, telefonos kérések szerkesztve kerülnek adásba, tehát szükség esetén nyugodtan ki lehetne vágni a felesleges rizsát. Amúgy szeretem Vilit, a délutáni műsora pl. nagyon jó, csak ezekkel a hosszú telefonbeszélgetésekkel nem vagyok kibékülve. Egyébként azzal is egyetértek, hogy a klasszikus kívánságműsor kezd elavulttá válni, inkább olyan üzenetküldős műsort kéne csinálni, mint a petőfin Iller Bálint, vagy r1-en Györke Attila műsora.
 #189238  Szerző: Garfield

Béci09 írta: 2020.11.25. 22:40 Ennek a rádiónak a honlapja felér egy időutazással, ha ránézel, olyan érzésed van, mintha visszaugrottál volna vagy 10 évet.
Sajnos ez igaz, még mobilos változata sincs. Sürgősen kéne kezdeni vele valamit.
 #189231  Szerző: Béci09

Ennek a rádiónak a honlapja felér egy időutazással, ha ránézel, olyan érzésed van, mintha visszaugrottál volna vagy 10 évet. Elég szégyen, de legalább annyi előnye van, hogy fiatalabbnak érzi magát tőle az ember. Ha már egy kézben van az összes Best, én elvárnám, hogy az összes honlapja is normálisan meg legyen csinálva. Jelenleg csak a https://www.bestfmbudapest.hu/ néz ki valahogy.
 #189153  Szerző: Garfield

Majdnem 1 év után újra van nyereményjáték, ahogy a pestin is! Talán most már a Best - ekkel is fognak foglalkozni.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 33