Ez jellemző rájuk.
Én a vételkörzetre vagyok kíváncsi,mert pár napja jártam arra és nem szólt úgy,mint régebben.Most olvastam vissza,néhány napja nem csak én tapasztaltam ugyanezt. 
VidámSrác írta:(különösképpen az "időjárás velünk nem kockázat" mondatért, amit a mai napig nem tudtam értelmezni.)Ezt úgy kell érteni, hogy az időjárás nélkülük kockázat. Tehát ha ők nem lennének, akkor bármikor, bárhol, bármilyen idő lehetne... És az milyen már?
Nem tudja a saját nevét?De tudják a nevüket, csak azt nem hogy melyik fájlt kéne játszani a cartplayerből
nyikolaj írta:Barcikán jol szol a 93.6?Állitolag még az is vonzáskörzet.Nem rég autóztam arra. Csörög-csattog... Péterig szépen szól.
centerweb írta:3 percen belül belebotlotam egy durvább bakiba, 3 percen keresztül ment üresen a hírek loop. Ja és a kedvencem: "Dávid Ildi..Dávi.......Huszár Kata vagyok az Express hírekkel"huh, ilyenek lennének a magyar viszonyok? akkor még jó, hogy igyekeznek.... az express egyébként egy iskolarádió? mert kábé ott vannak ilyenek. de legalább "igyekeznek"...Nembaj, a magyar viszonyokhoz képest még mindíg jók. Legalább látszik néha... hogy igyekeznek.