RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#191109  Szerző: pébégáz

Ha jól tudom, 112 kbps mp3... A low meg 64.
 #191108  Szerző: noartist

Belehallgattam a 'high' streambe, amin épp zene ment, de... mi ez a hangminőség? Ez mindig ilyen?
 #190272  Szerző: Gyurii

Szerintem az, hogy ezek az emberek politikusokat, hogy szólítanak ne ez alapján alkoss véleményt itt. Megy ez oda-vissza pártállástól függetlenül. Mellesleg szerintem itt egy technikai (szakmai) fórumnak kellene lenni. Van erre másik fórum, ahol mindenki kénye-kedve szerint véleményezhet (@nyázhat) embereket, de ez nem az a hely!
 #190258  Szerző: Béci09

Richmonde írta: 2021.02.20. 11:42
Béci09 írta: 2021.02.18. 19:17 Változások történtek a Karc FM és a Hír TV vezetőségében. moderálva barátunk immár a Hírtv góréja, Mentes Katalint pedig vagy elküldték, vagy magától ment el. A Karc új főszerkesztője egy Pelyach Gergely nevű szivar, az ügyvezető viszont Gajdics maradt.
Hogy beszélsz te emberekről? És külső jegyeik alapján miért minősítesz egyáltalán bárkit is? Ez egy szakmai fórum! Vagy legalábbis az volt még a legutóbb, amikor ide feljöttem.
:)
 #190257  Szerző: asr27

moderálva.

noartist
 #190254  Szerző: Richmonde

Béci09 írta: 2021.02.18. 19:17 Változások történtek a Karc FM és a Hír TV vezetőségében. moderálva barátunk immár a Hírtv góréja, Mentes Katalint pedig vagy elküldték, vagy magától ment el. A Karc új főszerkesztője egy Pelyach Gergely nevű szivar, az ügyvezető viszont Gajdics maradt.
Hogy beszélsz te emberekről? És külső jegyeik alapján miért minősítesz egyáltalán bárkit is? Ez egy szakmai fórum! Vagy legalábbis az volt még a legutóbb, amikor ide feljöttem.
 #190240  Szerző: Béci09

Változások történtek a Karc FM és a Hír TV vezetőségében. moderálva barátunk immár a Hírtv góréja, Mentes Katalint pedig vagy elküldték, vagy magától ment el. A Karc új főszerkesztője egy Pelyach Gergely nevű szivar, az ügyvezető viszont Gajdics maradt.
 #189977  Szerző: Gyurii

Na felkerült Eger 99.1, Békéscsaba 91.8, Szolnok 97.1 (Karc)
 #189955  Szerző: potyi

Szerintem kb. nyárra, év végére pedig el is indulhatnak. Nem nagyon szokott lenni pereskedés közösségi frekiknél.
 #189948  Szerző: Gyurii

Árulkodó, hogy a napirendben említett városokban (még) nincs Karc.

OFF: Mikor derülnek ki a konkrét frekik? :oops:
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 56