RADIOSITE Fórum

• Manna FM

#190052  Szerző: potyi

Tetszik az új, hétfőn bevezetett műsorrend, a szöveges tartalom és a zene is kúl. Beálltak egy egyensúlyi szintre, már csak tartani kéne. :)

Engem nem zavarnak a politikai üzenetek a reklámblokkban, vagyis nem jobban, mint egy mosópor szpot. Végsősoron oda valók (és nem a hírekbe, meg a műsorvezetői megszólalásokba).
 #190024  Szerző: mihalylovics

potyi írta: 2021.01.28. 13:02 Hepi/Hudák helyett, vagy mellett?
Ez egy kb. 20 perces műsorblokk, így nyilván mellettük.
 #190023  Szerző: potyi

Hepi/Hudák helyett, vagy mellett?

#190022  Szerző: mihalylovics

IstvánB írta: 2020.12.05. 09:18 Ezen a héten reggelente Superman csinált egy fél órás műsort, kifejezetten gyerekek számára, ami felnőttek füllel is élvezhető, fogyasztható. Zsebrádió néven vissza lehet hallgatni a youtubeon. Szerintem nagyon jó volt. Számomra ez az igazi rádiózás, amit már régen nem hallattunk magyar éterben. :yes:
Visszatérés hétfőn negyed 8-kor! :yes:
 #190019  Szerző: Roger

Csak ne lenne fél óránként Győrfi Pál vagy Orbán Viktor féle társadalmi célú...elkapcs :( :roll:
 #189992  Szerző: mihalylovics

Tegnap délután (valahogy 14-15h között), egymás után:
Jean Michel Jarre: Oxygene pt. 04
Enya Orinoco Flow
Vangelis: Chariots of Fire
Yazoo: Bad Connection
Kraftwerk: Das Modell
Tangerine Dream: Choronzon (ismertebb nevén: a régi Panoráma zenéje 80-90-es években)

K...vajó válogatás, ügyes, le a kalappal!
Kár, hogy abban a rádióban, ahol ezeknek menni ildomos lenne (Retro), sajnos nem, vagy csak ritkán fordulnak elő, de hál'istennek van egy ilyen hiánypótló rádió is, ami tekintettel van a sajnos méltatlanul be nem futott, vagy elfeledett dalokra is.
 #189896  Szerző: potyi

Egész kellemes most, és a másik 5 kommersz rádió mellett szerintem kifejezetten helye van így, hogy játszik kevésbé rongyosra játszott, jól csengő dalokat, korszaktól, stílustól függetlenül, meg népszerű slágereket is. Ráadásul itt a magyar zene is élvezhetőbb, mint pl. a Petőfin.

Az is örvendetes, hogy most már nincs 2 morning show egymás után és több lett újra a zene 9-13 közt. Maradjon így! :D
 #189439  Szerző: mihalylovics

IstvánB írta: 2020.12.05. 09:18 Ezen a héten reggelente Superman csinált egy fél órás műsort, kifejezetten gyerekek számára, ami felnőttek füllel is élvezhető, fogyasztható. Zsebrádió néven vissza lehet hallgatni a youtubeon. Szerintem nagyon jó volt. Számomra ez az igazi rádiózás, amit már régen nem hallattunk magyar éterben. :yes:
Gyerekműsort főműsoridőbe kicsit merész vállalkozásnak tűnik, azonban ebben a formában abszolút vállalható, sőt, egyedi. Már többször is bizonyították, ez a rádió egy különös színfoltja a pesti éternek :)
Amúgy itt is az a szörnyű helyzet jut eszembe, amit egy másik rádió topikjában már elkezdtek kivesézni: már nem hogy a kereskedelmi, de ezek szerint a közösségi rádiók is sokkal innovatívabbak és több kreativitást mutatnak, mint a robusztus pénzügyi hátterű állami...

ui: ennek a Zsebrádió-projektnek állítólag lesz folytatása, remélem itt, a Mannán is
 #189424  Szerző: IstvánB

Ezen a héten reggelente Superman csinált egy fél órás műsort, kifejezetten gyerekek számára, ami felnőttek füllel is élvezhető, fogyasztható. Zsebrádió néven vissza lehet hallgatni a youtubeon. Szerintem nagyon jó volt. Számomra ez az igazi rádiózás, amit már régen nem hallattunk magyar éterben. :yes:
 #188296  Szerző: potyi

A reggeli műsor szuperjó lett, én a Manna Lányokat semmiképp nem munkaidőbe tenném, hanem délutánra, viszont István Dani tematikus zenei órái szörnyűek... Mi értelme minden órában másféle zenét adni?

Így indult: https://soundcloud.com/mannafm/budapest ... i-endre-es
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 29