RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió, Youventus Rádió, BDPST Rock, Roxy Rádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #190087  Szerző: mbalazs

Imádom!! :) Nagyon sokat hallgatom, tényleg változatosak a zenék, van minden retrótól mai slágerekig :)
Egyedül a koncertfelvételeket nem értem, hogy miért kell az a rádióba? Biztosan van rá igény leginkább a rock kedvelőinél (ahogy látom a BDPST Rockon fantasztikusan megy) viszont én a Danubiuson nem értem, hogy miért kell, ahogy látom a hallgatottság is csökkent alatta. Lehet bennem van a hiba, de én valamiért nem a Danubiusra raknám a koncerteket, hanem a Rockra :)
 #190071  Szerző: Redfox81

Szia! Én is beállnék azok táborába, akik a színesebb, vidámabb logót és weboldalt ajánlották. Értem és jó ötletnek tartom, hogy a Spotify lista és a "normál" rádió közé van/lesz pozicionálva, de szerintem inkább húzzon kicsit a rádió felé. Én is szívesen hallanék egy minimális műsorvezetést. Személyesebb lenne és a hallgatók is jobban kötődnének hozzá. Az on-air arculat szerintem rendben van, jók a szignálok, Kautzky Armand pedig kiváló választás. Nem gondoltam volna, hogy egyszer tőle fogom hallani, hogy "Danubius Rádió". :) A kick-offot viszont tényleg érdemes lenne újragondolni, mivel a Danubius több szótag, mint a Non Stop, ezért így kicsit furának hat ugyanarra a dallamra. Sőt, ha egy kicsit jobban fülel az ember, akkor a "non" szó benne is maradt a vokális résznél a Danubius előtt (erre gondolok: https://youtu.be/IF7rmAqrVzE?t=329 ). Zeneileg nálam csillagos 5-ös és a hangzás is nagyon tetszik, szóval csak így tovább. :yes:
 #190066  Szerző: Marcell

Nagyon sok tényezőt figyelembe kell vennem. Ugye a célcsoport tűréshatárát minden tekintetben (ami nem tudjuk, pontosan hol van, csak sejtéseink vannak, ezért óvatosan nyúlunk mindenhez). Ezért ez a nagyon visszafogott arculat. De elképzelhető, hogy túlságosan visszafogott. Viszont ezt még mindig jobbnak tartom, mintha taszítana lehetséges hallgatókat, vagy más benyomást keltene, mint amit szeretnék. Gondolkodom rajta, hogy lehet finomítani. Köszi szépen a tippeket, és várom a konkrét elképzeléseket, ha valakinek van kedve/ideje.
Ugye a kommunikáció lényege, hogy a spotify lista és a rádió közé pozícionáljuk a Danubiust. Ez az oka, hogy nem tervezek műsorvezetést. Emellett ha lenne, azt mindenképp ismert, profi kollégákkal tartom csak elképzelhetőnek. Meglátjuk, mit hoz a jövő, egyelőre a hallgatószerzés a cél.
 #190059  Szerző: Béci09

Szia!
Szerintem még az on-air arculat is lehetne egy picit harsányabb, legalábbis a kickoffot én mindenképp áthangszerelném. Ezen kívül még műsorvezetést is el tudnék képzelni a Danubiusra (nyilván ha anyagilag belefér). Nem kell hogy élő legyen, de mondjuk napi 8 órában, óránként 3-4 rövid megszólalással sokat dobna a rádión, és ettől a "csak zene" koncepció még nem sérülne, viszont jó lehetőség lenne pl. fiataloknak. :)
 #190058  Szerző: djlacee

Marcell írta: 2021.02.03. 20:59 Színesebb, harsányabb oldalra gondolsz?
Egyértelműen, mint például a www.skyradio.nl , esetleg a www.qmusic.nl vagy mondjuk a www.liferadio.tirol
 #190057  Szerző: shadoe

Marcell írta: 2021.02.03. 20:33 Sziasztok, Szabó Marcell vagyok.
Nagyon megtisztelő, hogy írtok az online Danubiusról, még ha nem is csak pozitív dolgokat.
Ha van időtök konkrét javaslatokat tenni, nagyon szívesen veszem, nem gondolom, hogy csak az és úgy jó, ahogy én kitalálom.

Előre is köszönöm, jó rádiózáást! :)
Ha tehetek egy megjegyzést, ez számomra egy nagyon tisztességes, követendő, etalon-hozzáállás. Lenne mit tanulni pl. egy-két nagyarc FM-es országosnak e téren, akiknek hiába írogattam a javaslataimat, azóta se változtak semmit se az előnyükre. Én most még ismerkedem az új rádióval, de ha eszembe jut bármi, már tudom, hová érdemes az időmet áldoznom a javaslataim és meglátásaim megosztására. Köszönöm, és nagy lájk.
 #190055  Szerző: Marcell

Színesebb, harsányabb oldalra gondolsz?
 #190054  Szerző: djlacee

Nekem zeneileg tetszik, és az on air arculat is jó. A logo és a weboldal viszont tényleg lehetne vidámabb.
 #190053  Szerző: Marcell

Sziasztok, Szabó Marcell vagyok.
Nagyon megtisztelő, hogy írtok az online Danubiusról, még ha nem is csak pozitív dolgokat.
Ha van időtök konkrét javaslatokat tenni, nagyon szívesen veszem, nem gondolom, hogy csak az és úgy jó, ahogy én kitalálom.

Előre is köszönöm, jó rádiózáást! :)
 #190043  Szerző: Garfield

potyi írta: 2021.02.01. 17:50 A rádió nagyon jó, de a logo szerintem borzalmasan amatőr. Meg a weblapnak is egy vidám, szórakoztató rádió imázsát kéne tükröznie jó zenével, nem egy temetkezési vállalat stílusában, háttérben egy indokolatlan fetrengő p*nával...
+1!!!
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 24