RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#19057  Szerző: nyikolaj

A L.F emlitett 89.8 szerintem csapkodná a radio 35-öt.A 91.5 pedig a szerencsi Diák rádiot zavarná.(91.4) :) De tényleg!Ezeket a frekiket honnan szedted? :roll:
 #19038  Szerző: Zoey

Huh, de jó volt ma Debrecenben, hogy nem jött a Gold. Legutóbbi látogatásomkor még nem így volt ez...
Azt valaki elmagyarázza nekem, hogy mi az, hogy talált frekvencia? Hogyan találják ezeket? És ezeket az ORTT kutatja fel, és utána meghirdeti? Az tényleg szégyen, hogy míg Debrecenben száz meg száz adó fogható, az alig kisebb Miskolcon, nincs egy normális rádió sem. Szégyen... És mikor törlik már el a föld színéről ezt a ... Gold FM rádiót? Nem igaz!!! Hiába volt itt bírósági döntés, lett eredménye? Vagy ha lesz, mikor??? Ez az utolsó nyaram, amit Miskolcon töltök, utána már nem érek vele semmit, ha nem lesz Gold. Addig az is nagy örömömre szolgálna, ha ezek eltűnnének... na meg örülnék új rádió(k)nak... legalább egynek!
 #19023  Szerző: operator

centerweb írta:Szerintem kereskedelmi frekvencia lesz, úgyhogy a Máriára elég kicsi az esély. Meg amúgysem engednének egy 3. vallási adót Miskolcra.(remélem)Bőven elég lenne egy is...
Dehogyisnem (Ha van pénz akkor minden lehet...) :lol:
 #19022  Szerző: centerweb

Szerintem kereskedelmi frekvencia lesz, úgyhogy a Máriára elég kicsi az esély. Meg amúgysem engednének egy 3. vallási adót Miskolcra.(remélem)Bőven elég lenne egy is...
 #19018  Szerző: Pasa

VidámSrác írta:ne valami rádió 1 vagy klub telepedjen meg miskolcon.
Mindkettő erősen sanszos, de Mariskát se hagyjuk ki! :x
 #19016  Szerző: Szepi

A 101.6-ról tudok, de a másik kettőt honnan vetted?
 #19002  Szerző: LuciFerko

Amúgy megsúgom, hogy Miskolcra van 3 üres koordinált freki:

Avas:
89,8
101,6
Pereces:
91,5
 #19000  Szerző: nyikolaj

Alig szemétség! :shoot:
 #18999  Szerző: LuciFerko

Andrew5 írta:igen van ami tiszta de azt a szomszédos ország nem engedi... ennyi...
Mi meg eltűrjük, hogy a szlovák adók szétnyomják a mieinket... c-c-c
 #18998  Szerző: LuciFerko

Andrew5 írta:
nyikolaj írta:Andrew!Te elhiszed,azt a mesét,hogy Miskolcon nincs megpályázhato freki?!Ugyan!Nevetséges! :shoot:
Valóban nincsen ugyanis külsős céggel ker3estettem volna 3 napig méricsgéltek orba szájba de nincsen...

Sajnos ami jó lenne azt már a szomszédok lefoglalták mert hát nekik át lehet szólni na de nekünk.... :cry:
Az egész magyar frekigazdálkodás elmehet a píbe. Mióta az 1950-es években volt Genfben a nemzetközi koordinálás, és oda egy semmit sem tudó illetékes elvtársat küldtünk azóta szopóágon vagyunk. Amúgy ha pl az olaszok magasról szarnak az ITU-ra, akkor nekünk miért kell mindig olyan jó gyereknek lenni? :S
  • 1
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 222