Egy kicsit olvasgattam az utóbbi hozzászólásokat...addig felesleges itt bármit változtatni, míg fel nem számolják a "mutyizást" - amint kiírnak egy kereskedelmi frekvenciát, egyből van rá három jelentkező, akik nem is akarnak rádiózni, hanem arra hajtanak, majd lesz valaki, akinek jó pénzért továbbadjuk a frekvencia használatot - nem kell semmit tenni, de havonta csordogálni fognak a százezrek. Számos cég mögött ugyanaz az érdekeltségi kör áll...aki meg rádiót csinál, ha nincsenek politikai kapcsolatai úgyis ráfázik. Annó jó húsz éve rádióztam - anyám, milyen öreg vagyok - már akkor meg kellett küzdeni minden hallgatóért - de hallgatott öreg, fiatal, mert helyiek voltunk, bárki bejöhetett a stúdióba, elmondhatta problémáját, szinte mindig tudtunk segíteni (még nem volt internet mindenkinek a zsebében). Jött az új pályázat - nem nyert a rádió (én már akkor egyéb okokból kiszálltam), de aki megnyerte nem sokkal később megkereste a rádiót, hogy bérbe adná a frekvenciát nekik. Ez az üzlet nem jött össze, de egy országosan terjeszkedő rádiós vállalkozás kapott a lehetőségen...már ők is a múlt...jelenleg Rádió 1...
Jelenlegi felállásban vagy közösségi egy frekvencia vagy Rádió1 ill. Best FM fogja bérbe venni...és pont.
Jelenlegi felállásban vagy közösségi egy frekvencia vagy Rádió1 ill. Best FM fogja bérbe venni...és pont.