RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió, Youventus Rádió, BDPST Rock, Roxy Rádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #190796  Szerző: Redfox81

potyi írta: 2021.03.22. 22:44 Amúgy én egyre többet hallgatom, jó az irány. :yes:
Az irány valóban nagyon jó. :yes: A hibákat megszüntetni pedig azért is lenne jó minél előbb, mert ha megkezdődik a Petőfi átalakítása, akkor sokan kezdenek új rádió után nézni. A Danubius név jól cseng , sokan már csak ezért is rápróbálnak majd és nem lenne jó, ha a hiba maradna meg bennük.
 #190795  Szerző: potyi

Van most egy spot, nos, a "felbontás" audionál elég bizarrul hangzik. Inkább hangminőség, vagy bitráta akkor már... Amúgy én egyre többet hallgatom, jó az irány. :yes:
 #190788  Szerző: Marcell

Sziasztok!
Nagyon sajnáljuk a hibákat, igyekszünk mihamarabb javítani.
 #190785  Szerző: Rickykeee23

ClassCredo írta: 2021.03.22. 11:32
Redfox81 írta: 2021.03.19. 10:47 Ismét leállt a Danubius és a BDPST Rock is.
Sajnos az utóbbi napokban ez szinte mindennapossá vált, jól látszik az OnlineStream grafikonjain is (https://onlinestream.live/danubius-radio/online/5986-1). Korábban 2500-3000 napi maximum csatlakozásuk volt és ez a szám napok óta csökken, ami talán a napi rendszerességű leállásokkal is indokolható. Jó lenne ha sikerülne kijavítani ezt a hibát, mert egyértelműen egy nagyon erős online rádióról van szó zeneileg és hallgatottásgi szempontból is.
Igen, egyet értek veled. Nagyon erős netrádióról van szó és kár elbaltázni a hallgatókat egy ilyen hiba miatt. Márpedig idővel úgy lesz vele az ember, hogy (mivel rákényszerül) keres másikat. Én is napi szinten hallgatom a Danubiust mert nagyon élvezhető rádió. Viszont amikor leáll a szerver 20-30 percekre, akkor kénytelen vagyok mást keresni. Átkapcsolok a Next FM-re és annyira ráhangolódok, hogy minek kapcsoljak vissza...
Aztán másnap megint Danubius. Aztán, ha megint elakad, jön a B-terv.
 #190782  Szerző: ClassCredo

Redfox81 írta: 2021.03.19. 10:47 Ismét leállt a Danubius és a BDPST Rock is.
Sajnos az utóbbi napokban ez szinte mindennapossá vált, jól látszik az OnlineStream grafikonjain is (https://onlinestream.live/danubius-radio/online/5986-1). Korábban 2500-3000 napi maximum csatlakozásuk volt és ez a szám napok óta csökken, ami talán a napi rendszerességű leállásokkal is indokolható. Jó lenne ha sikerülne kijavítani ezt a hibát, mert egyértelműen egy nagyon erős online rádióról van szó zeneileg és hallgatottásgi szempontból is.
 #190751  Szerző: mate0130

Jelenleg már szól mindkettő.
 #190671  Szerző: moby67

Spotify premium hangminőségben is szól! 320 kbit/s :yeah:
 #190613  Szerző: Redfox81

Valami technikai probléma lehet, leállt az összes stream. :(

Update: újra szól.
 #190251  Szerző: Robca87

Alig 1 hete akadtam rá, de azóta is csak ez a rádió szól.
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 24