RADIOSITE Fórum

• Szinva Rádió - Miskolc - 99.5 MHz

#19200  Szerző: tomazo

operator írta:Akkor most ez a rádió is kereskedelmi lett? Mert ma reggeltől mióta visszajött az adás azóta nem is tudom hogy hány reklám blokkot hallottam. Egyébként mi volt a gond hogy az adó ki volt kapcsolva?
http://www.parkradio.hu
visszajött az adás? miért, elment?
 #19199  Szerző: tomazo

operator írta:Akkor most ez a rádió is kereskedelmi lett? Mert ma reggeltől mióta visszajött az adás azóta nem is tudom hogy hány reklám blokkot hallottam. Egyébként mi volt a gond hogy az adó ki volt kapcsolva?
óránként 6 perc mindenkinek szabad. a kossuth-on is van reklám.
 #19198  Szerző: operator

Akkor most ez a rádió is kereskedelmi lett? Mert ma reggeltől mióta visszajött az adás azóta nem is tudom hogy hány reklám blokkot hallottam. Egyébként mi volt a gond hogy az adó ki volt kapcsolva?
 #19169  Szerző: Szepi

Ismerve a kiadott kisköz teljesítményeket én a Bulgárföldön ebből is biztosan kimaradnék. :D :D :D
 #19161  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:Kéne egy olyan kisköz is ami a Széchenyitől Diósgyőrig lehet fogni.Hogy ott is legyen valami lefedettség. :P :lol:
rádió győri kapu :lol: :lol:
 #19143  Szerző: nyikolaj

Kéne egy olyan kisköz is ami a Széchenyitől Diósgyőrig lehet fogni.Hogy ott is legyen valami lefedettség. :P :lol:
 #19116  Szerző: tomazo

Obladioblada írta:
nyikolaj írta:A sétálotol Diosgyőr felé(ujgyöri főtér környékén pedig egyiket se lehet fogni)Igaz ezt egy mobillal néztem :P
Autóban is nehéz sokszor. Ellenben a vargahegy pont király, mert ott van olyan rész, ahol az eper és a diósgyőr egyszerre jön, vagy nem jön egyik sem, mert kioltják egymást. :D
nekem a 10-es posta elött a lámpánál kerékfordulatonként vált az eper meg a diós.. mely utóbbi még a majális park felé is foltosodik...
nem különösebben izgalmas a téma, mindenesetre annyi következtetést levonok, hogy én szeretném ha mind a kettöt lehetne fogni az egész városban, de az nyilván messzebb mutat mint egyszerü technikai kérdés.
 #19110  Szerző: Obladioblada

nyikolaj írta:A sétálotol Diosgyőr felé(ujgyöri főtér környékén pedig egyiket se lehet fogni)Igaz ezt egy mobillal néztem :P
Autóban is nehéz sokszor. Ellenben a vargahegy pont király, mert ott van olyan rész, ahol az eper és a diósgyőr egyszerre jön, vagy nem jön egyik sem, mert kioltják egymást. :D
 #19106  Szerző: nyikolaj

A sétálotol Diosgyőr felé(ujgyöri főtér környékén pedig egyiket se lehet fogni)Igaz ezt egy mobillal néztem :P
 #19083  Szerző: Obladioblada

Zoey írta:Érdekes, hogy kisköz létére még Nagycsécs közelében is átjön az adás, igaz ott már kicsit recseg. Amin mosolyogtam, hogy pl. Mályiban tisztábban szól, mint nálunk, Miskolc belvárosában...
Halkan jegyzem meg, hogy ez igaz az Avasra és az Eperre is, Miskolc dimbes-dombos vidék, és sok a ki tudja mit tartalmazó épület is, ami bezavar, dél és kelet felé pedig sík a vidék, arra jobban terjed mind a három. A Szentpéteri kapu pl. kifejezetten fos ilyen szempontból, és talán pont a felsoroltak miatt.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 30