RADIOSITE Fórum

• Best FM

#191104  Szerző: Derrick

tomee írta: 2021.04.05. 10:07
noartist írta:
Derrick írta: 2021.04.05. 09:04 "Hol megy , hol nem " "Nincs elég műsorvezető " " Ez csak átmeneti állapot, biztos változni fog "
Na erre mondom verebek, ha a Bertók valamit elindított, az el volt indítva !
Valamiért mégsem dolgozik már a csoportnál. Aláírom, hogy az ország egyik legjobbja, de azért én megnéztem volna azt a Rádió 1-et egy valós piaci környezetben, erős konkurensek mellett is.
Miért? A 2000-es években végig így volt, és működött.
Ott a pont !
 #191103  Szerző: tomee

noartist írta:
Derrick írta: 2021.04.05. 09:04 "Hol megy , hol nem " "Nincs elég műsorvezető " " Ez csak átmeneti állapot, biztos változni fog "
Valamiért mégsem dolgozik már a csoportnál. Aláírom, hogy az ország egyik legjobbja, de azért én megnéztem volna azt a Rádió 1-et egy valós piaci környezetben, erős konkurensek mellett is.
Miért? A 2000-es években végig így volt, és működött.
 #191102  Szerző: noartist

#191100  Szerző: Derrick

"Hol megy , hol nem " "Nincs elég műsorvezető " " Ez csak átmeneti állapot, biztos változni fog "
 #191088  Szerző: potyi

Béci09 írta: 2021.04.04. 14:09 Most már nálam is jó minden. Érti a fene, hogy mi folyik ezen a szerencsétlen honlapon.
Szerintem csak cookie törlődés kellett.
nermalcat írta: 2021.04.04. 14:26 Ez van, ha félkész állapotban indul el valami. Szerintem még legalább egy hónap kell, hogy kialakuljon a végleges változat mindenből. Az egri "szakemberrel" én is elbeszélgetnék, ha ott nem szarják el, a nyíregyházi 103.9 és a hatvani 87.9 bekapcsolása után az M3-on szinte végig szólhatnának.
Ha a gyöngyösi is átkerül a Besthez, az végülis pótolja a vételkörzetében megnyomorított egri adót az M3-ason, bár a kép akkor lesz teljes azon a sztrádán, ha a Rádió M-et is bekötik, ott a tiszaújvárosi segíthet sokat.
 #191085  Szerző: nermalcat

Ez van, ha félkész állapotban indul el valami. Szerintem még legalább egy hónap kell, hogy kialakuljon a végleges változat mindenből. Az egri "szakemberrel" én is elbeszélgetnék, ha ott nem szarják el, a nyíregyházi 103.9 és a hatvani 87.9 bekapcsolása után az M3-on szinte végig szólhatnának.
 #191084  Szerző: Béci09

Most már nálam is jó minden. Érti a fene, hogy mi folyik ezen a szerencsétlen honlapon.
 #191083  Szerző: potyi

Oké, ha igazad van, akkor nem tudok segíteni. Nekem továbbra is a helyi mutációk szólnak a streamen, és elindul a debreceni is. Peace. :yes:
 #191082  Szerző: Béci09

Igazam volt, a hálózatos adás összes stream-jén a 99.5 szól, a központi műsor megy most is. A debreceni stream nekem nem indul továbbra sem a bestfm.hu-ról.
 #191081  Szerző: potyi

14-18 közt nézd, akkor van helyi műsor. Meg félkor-egészkor hálózatos blokkok. Nekem amúgy szól a debreceni stream.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 77