RADIOSITE Fórum

• Rádió Smile - Kiskunfélegyháza - 89.9 MHz

#20636  Szerző: jimmer

Az új időszámítás elhozta sok hallgató kérését is -> Műsorismétlés.

Így hétvégén elég sok kedvelt hétköznapi műsort megismétlünk.

Szombaton délben a Smile TOP20-at, délután a RemXL-t.
Vasárnap reggel a MagyarOK-at, délután az Alternatívan-t, 18.00-tól a RockTown-t és mostantól 15-17h között jelentkezik a Rádió MI-vel közösen készített műsor, az IndieGO!

A többi újítás még folyamatban, addig is keep Smile :)
 #20149  Szerző: jimmer

ÚJ időszámítás :boldog:

Mai nappal új időszámítás a 89,9-en! Nyári műsortükör, strandos kitelepülés, on-leány szépségverseny, éjszakai fürdő & medence party a PartyŐrséggel.. mi kell még? Egy tuner, a mosoly frekvenciájára hangolva! FM 89,9 Rádió Smile - Ahol fülig ér a száj! :D
 #19219  Szerző: BajakiGabesz

Sziasztok!

Ma este a rádióSmile-on: 18:00-20:00, RoCkToWn eXtra!
Benne olyan zenészek, akik megfordultak nálunk akusztikusan vagy lemezfelvételeikkel.
Remélem ti is velünk tartotok!
Ráadás: Városunk fiatal zenészei, avagy a Zanga Nafta új felvételét is meghallgathatjátok Álom címmel.

Jó szórakozást!
 #19207  Szerző: mg

hívd fel őket amúgy, lehet összekevertek két anyagot
 #19205  Szerző: mg

LuciFerko írta:Itt szerintem megrendelésre megy a basztatás.
áh. az ortt az ilyen.
 #19196  Szerző: LuciFerko

jimmer írta:Szia!

Köszi, igen Smile Night - Andrew-val. Sok a fiatal a városban a sok iskola, kollégium miatt, így azok akik hazautaznak és nem tudnak elmenni pénteken, szombaton bulizni, ez a két óra nekik sokat ér, ezért van már csütörtök este IS clubzenei műsor.

Viszont ORTT nem kicsit marharépa. Kaptam egy levelet a február 11-i bekért adáslogról.

szerintük a Rádió Smile-t egy bizonyos Európa Rádió Műsorszolgáltató Közhasznú Társaság üzemelteti. A második oldalon pedig már egyéni vállalkozónak lettem titulálva. Amúgy magánszemélyként pályáztam és nyertem is. Nem vagyok se EV se semmi. :gülü:

Problémáznak a közszolgáltati műsorszámok arányával, holott nem is közszolgáltati adó vagyunk, meg szerintük egész nap popzene ment, ami alapból a rétegműsorok miatt lehetetlen, de a zenei összeállítást visszanézve sem igazolja ezt. :shoot:

ja és a Bartha László emailcímére aki tud emailt írni az zseni: bartha.laszlo.ortt.hu
Itt szerintem megrendelésre megy a basztatás.
 #19125  Szerző: mg

tőlünk meg akkorról kértek be adást, amikor a rádió szülinapja zajlott, és ennek keretében volt ugye közösségi rádiós találkozó, ahol a beszélgetések folyamán az ORTT "néha kicsit furcsa" értékeléseiről is beszélgettünk. ez is benne volt a beküldött adásban. nos, ennek a bekérésnek megkaptuk az értékelését, amiben úgy látszik, nagyrészt figyelembe vették az itt elhangzottakat :D
 #19120  Szerző: jimmer

Szia!

Köszi, igen Smile Night - Andrew-val. Sok a fiatal a városban a sok iskola, kollégium miatt, így azok akik hazautaznak és nem tudnak elmenni pénteken, szombaton bulizni, ez a két óra nekik sokat ér, ezért van már csütörtök este IS clubzenei műsor.

Viszont ORTT nem kicsit marharépa. Kaptam egy levelet a február 11-i bekért adáslogról.

szerintük a Rádió Smile-t egy bizonyos Európa Rádió Műsorszolgáltató Közhasznú Társaság üzemelteti. A második oldalon pedig már egyéni vállalkozónak lettem titulálva. Amúgy magánszemélyként pályáztam és nyertem is. Nem vagyok se EV se semmi. :gülü:

Problémáznak a közszolgáltati műsorszámok arányával, holott nem is közszolgáltati adó vagyunk, meg szerintük egész nap popzene ment, ami alapból a rétegműsorok miatt lehetetlen, de a zenei összeállítást visszanézve sem igazolja ezt. :shoot:

ja és a Bartha László emailcímére aki tud emailt írni az zseni: bartha.laszlo.ortt.hu
 #19086  Szerző: operator

Interneten hallgattam Smile-t egy jó két órán keresztül. Éppen a Smile Night vagy Night Smile című műsor ment és be kell valljam őszintén, tetszett a műsor. Természetesen a hangzás is elnyerte a tetszésem. Csak így tovább... ;)

Operator
 #18592  Szerző: jimmer

Holnap, azaz 23-án szombaton Repülőteret avatunk a Jászszentlászlói Falunapon! Szeretettel várunk mindenkit! A helyszínről 12.00-tól élőben jelentkezik a Rádió Smile.

Programok itt:

http://www.jaszszentlaszlo.hu/?id=68

és itt:

http//www.radiosmile.hu
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 41