RADIOSITE Fórum

• Best FM - Debrecen - 104.6 MHz

#191400  Szerző: djlacee

És akkor abba is lehet hagyni a sértegetést és a személyeskedést.
 #191399  Szerző: Rickykeee23

lnw49 írta: 2021.04.15. 17:49
Rickykeee23 írta: 2021.04.15. 12:00 Jelentem! Nem vagyok hajdúsági. Sőt k*rva messze lakom onnan. ;)
Sajnos az élet úgy hozta, hogy a hajdú-bihari emberek többnyire nem épp atomfizikusi IQval rendelkeznek, bár úgy látom, neked se vág az eszed túlságosan, szóval simán elmennél hajdúsági parasztnak a kedves fórumtársaid meg a kedvenc rádiód zseniális műsorvezetői mellé ;)
Leállhatnék veled dumcsizni, de kihagyom. Örülök, hogy megtiszteled az óriási IQ-dal a fórumot. Felviszed a színvonalat!
Részemről ennyi.
Aztán hallgasd csak tovább azt a rádiót, ami nem tetszik :boldog:
A jó isten áldjon meg!

Ricsike32 kiszáll. :P
 #191398  Szerző: lnw49

Rickykeee23 írta: 2021.04.15. 12:00 Jelentem! Nem vagyok hajdúsági. Sőt k*rva messze lakom onnan. ;)
Sajnos az élet úgy hozta, hogy a hajdú-bihari emberek többnyire nem épp atomfizikusi IQval rendelkeznek, bár úgy látom, neked se vág az eszed túlságosan, szóval simán elmennél hajdúsági parasztnak a kedves fórumtársaid meg a kedvenc rádiód zseniális műsorvezetői mellé ;)
 #191390  Szerző: Rickykeee23

lnw49 írta: 2021.04.15. 10:41 az ezredik ebédjátékkal nem fogják megváltani a világot. alapjaiban kéne megreformálini ezt a 2010ben ragadt rádiót, kezdetnek például kirúghatnák a hétköznap reggeli és a délutáni sávban regnáló zseniket. persze ez nem fog megtörténni mert az ilyen almos629 pihe8 meg a ricsike32 féle tipikus reprezentatív hajdúságiagnak ez a színvonal alatti műsor is elég.
Jelentem! Nem Ricsike32 vagyok, hanem Rickykeee23 ;)
Jelentem! Nem vagyok hajdúsági. Sőt k*rva messze lakom onnan. ;)
Jelentem! Igen, nekem megfelel. Ha nem tetszene, nem hallgatnám. Ezt ajánlom neked is! ;)

Na majd folytatjuk később, amikor egy másik névvel jelentkezel! ;)
Addig is, Szép Napot, testvérem! Pacsi! :yes:
 #191386  Szerző: lnw49

az ezredik ebédjátékkal nem fogják megváltani a világot. alapjaiban kéne megreformálini ezt a 2010ben ragadt rádiót, kezdetnek például kirúghatnák a hétköznap reggeli és a délutáni sávban regnáló zseniket. persze ez nem fog megtörténni mert az ilyen almos629 pihe8 meg a ricsike32 féle tipikus reprezentatív hajdúságiagnak ez a színvonal alatti műsor is elég.
 #191251  Szerző: Béci09

20+ éve jól működő helyi kontenteket miért kéne szétcseszni hálózatosítással, központi arculattal és ráerőltetett zenei átalakítással?
 #191247  Szerző: almos629

Az előző x hozzászólás a "bolhából elefántot" tipikus példája. Arra viszont jól rávilágít az ügy, hogy a legtöbb rádióban az összeomlás szélére is kerülhet az adás, ha váratlanul kiesik egy műsorvezető. Ilyesmi volt a R1-en tavaly ősszel, Király Tomi lebetegedett és Gerinek kellett vinnie a műsort délelőtt 10-től éjfélig. 23:45-kor azért már nem lett volna őszinte a mosolyom a helyében.
potyi írta: 2021.04.09. 20:34 Kicsit kaotikus még mindig így a helyzet, hogy a debreceni Best ennyire kilóg a sorból, bár ez a logócsere jót tett. Nyilván igaz, hogy kell egy helyi rádió Debrecenbe, viszont zeneileg szerintem teljesen vállalható már a központi adás is (és nem is áll annyira távol már a 104.6-tól), meg arculatra sem rossz.

Megléphetnék azt, amit pár éve a pécsi Rádió1-nél csináltak: hálózatban is volt, meg nem is, napi 8 óra helyi blokkal. Így el se kéne küldeni senkit, és nem maradna műsorvezető nélkül egyetlen fontosabb idősáv se, ráadásul a bővített helyi sávban pedig maradhatna tér is helyben kreatívkodni kicsit. Sőt, amolyan munkamegosztással a debreceni csapat még kaphatna a többi Besten is shifteket.
Én úgy látom, hogy a pestivel párhuzamosan a debreceni is lépett egyet előre, húsvét óta nagyobb a pár éves zenék aránya a rotációban, nem ritkán két újdonság megy egymás után. Lehet, hogy a hálózatnak szereznek még pár frekit és utána hozzák fel zeneileg a debreceni szintjére. A "félig" hálózatosításra viszont nem látok esélyt és nem is örülnék neki. A pestin szerintem tervben van egy morning show, amire Debrecenben abszolút nincs igény. Arra viszont reális esély van, hogy valamelyik üres frekin megy tovább ugyanez, csak más néven, a 104.6-on pedig elindul a "rendes" hálózatos Best. De erre sem sok, szerencsére az a legvalószínűbb, hogy minden marad úgy, ahogy van.
potyi írta: 2021.04.09. 20:34 A jelenlegi arculat meg jó VOLT a 104.6-on, de nagyon megfáradt, és az is picit kaotikus, ideje elengedni.
Szerintem még mindig nagyon jó, főleg a jingle-ök. Bár előbb-utóbb minden arculat elfárad, főleg ha nem nagyon frissítik, de úgy gondolom, Vass Gábor munkásságának tiszteletére még marad egy darabig, de az is lehet, hogy évekig. Egy esetleges freki és/vagy névcsere esetén viszont nyilván nincs mese, újat kell készíteni.
 #191245  Szerző: potyi

Kicsit kaotikus még mindig így a helyzet, hogy a debreceni Best ennyire kilóg a sorból, bár ez a logócsere jót tett. Nyilván igaz, hogy kell egy helyi rádió Debrecenbe, viszont zeneileg szerintem teljesen vállalható már a központi adás is (és nem is áll annyira távol már a 104.6-tól), meg arculatra sem rossz.

Megléphetnék azt, amit pár éve a pécsi Rádió1-nél csináltak: hálózatban is volt, meg nem is, napi 8 óra helyi blokkal. Így el se kéne küldeni senkit, és nem maradna műsorvezető nélkül egyetlen fontosabb idősáv se, ráadásul a bővített helyi sávban pedig maradhatna tér is helyben kreatívkodni kicsit. Sőt, amolyan munkamegosztással a debreceni csapat még kaphatna a többi Besten is shifteket.

A jelenlegi arculat meg jó VOLT a 104.6-on, de nagyon megfáradt, és az is picit kaotikus, ideje elengedni.

A Rádió M-nél ugyanez...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 33