RADIOSITE Fórum

• Best FM

#192169  Szerző: mlaszlo

noartist írta: 2021.05.07. 10:59 A 96.4 nem lenne jobb központinak?
Nem hiszem, mert a 96.4 a Citadelláról is gyengébb volt mint a 99.5, és eléggé zavart is, mert keletről sokszor nyomkodta a kecskeméti Gong. Ha most nem lehet a Citadellára, akkor még rosszabb lefedettsége lenne.
Nem lenne gond szerintem a 99.5-el, csak most valószínűleg valami rosszul megválasztott helyről mehet. A Rádió Q sem a Citadelláról ment és ha jól tudom kesebbel is, mint az engedélyezett teljesítmény és mégis nagyobb körzetben szólt mint most a Best FM. Ez így elég kellemetlen, hogy most még Budapest sincs lefedve
 #192164  Szerző: noartist

mlaszlo írta: 2021.05.07. 08:51 Úgy tűnik a 99.5 adója is elhagyhatta a Citadellát. Szerda este volt egy kb. 20 perces leállás, utána mikor visszatért igencsak rosszabb lett a hangzás és a vételkörzet is jelentősen csökkent. Eddig Budapesten belül nem igazán volt vele probléma, szerda este óta Észak-Budán van olyan hely ahol hallgathatatlan lett. Például a Szél Kálmán tértől haladva a Szilágyi Erzsébet fasornál már serceg, a Budakeszi úton pedig már hallgathatatlan. A Citadella idejében errefelé nem volt probléma.
Érd felé is gyengült, bár most a 90.4 pótolja ezt a kiesést.
Ahogy olvasom más fórumokon, keleti irányba is csökkent a lefedettség jelentősen a 99.5-nél.
Tudom, hogy a Citadelláról költözni kellett, de nagy kár, hogy mikör elindul a hálózatos működés, terjeszkednek, akkor a központi frekvenciát egy rossz telephely választással így kivégzik.
A 96.4 nem lenne jobb központinak?
 #192161  Szerző: potyi

Ezt megerősítem, Budapesten belül sok helyen élvezhetetlen lett.
 #192160  Szerző: mlaszlo

Úgy tűnik a 99.5 adója is elhagyhatta a Citadellát. Szerda este volt egy kb. 20 perces leállás, utána mikor visszatért igencsak rosszabb lett a hangzás és a vételkörzet is jelentősen csökkent. Eddig Budapesten belül nem igazán volt vele probléma, szerda este óta Észak-Budán van olyan hely ahol hallgathatatlan lett. Például a Szél Kálmán tértől haladva a Szilágyi Erzsébet fasornál már serceg, a Budakeszi úton pedig már hallgathatatlan. A Citadella idejében errefelé nem volt probléma.
Érd felé is gyengült, bár most a 90.4 pótolja ezt a kiesést.
Ahogy olvasom más fórumokon, keleti irányba is csökkent a lefedettség jelentősen a 99.5-nél.
Tudom, hogy a Citadelláról költözni kellett, de nagy kár, hogy mikör elindul a hálózatos működés, terjeszkednek, akkor a központi frekvenciát egy rossz telephely választással így kivégzik.
 #192124  Szerző: mlaszlo

nermalcat írta: 2021.05.05. 19:15 csak a következő óra első dalának az előadóját árulják el, vagy még azt sem?! Így ki a bánat hallgatja végig a reklámblokkot?! Szóval jó az irány, de van még teendő bőven.
Szerintem zeneileg most nincs gond a Best FM-el. A reklámblokk előtt pedig többnyire mondanak 2-3 számot a következő órából. Ennél többet más rádióknál sem szokás. Ugyanakkor nem hiszem hogy valaki azért hallgatja végig a reklám és hírblokkot, mert hallotta hogy a következő órában majd jön egy szám ami tetszeni fog neki. Azért hallgatok egy rádiót, mert összességében tetszik.
 #192112  Szerző: nermalcat

Ha tejeszkedni akarnak még, akkor fejlesszék még a rádiót. Elsősorban zeneileg, de a Bivalybasznád FM szintű műsorrácsot is ápdételni kéne. Az meg milyen dolog, hogy az órák végén nincs "teaser" vagy mifene, csak a következő óra első dalának az előadóját árulják el, vagy még azt sem?! Így ki a bánat hallgatja végig a reklámblokkot?! Szóval jó az irány, de van még teendő bőven.
 #192104  Szerző: adam1400

nem vettétek fel a velencei és dunaújvárosi átváltást?
 #192101  Szerző: almos629

Snake05 írta: 2021.05.05. 15:05 A facebookon kérdezte valaki, hogy Miskolcon lesz-e, az oldal lájkolta a kommentet. Ezek szerint a RM megy az örök vadászmezőkre?
Lehetséges, de az is lehet, hogy a Best kap másik frekvenciát, sőt az is, hogy az M költözik, a Best pedig átveszi a hálózatát. Mondjuk egy facebook like-ból azért nem érdemes túlságosan messzemenő következtetéseket levonni.
 #192100  Szerző: Snake05

A facebookon kérdezte valaki, hogy Miskolcon lesz-e, az oldal lájkolta a kommentet. Ezek szerint a RM megy az örök vadászmezőkre?
 #192093  Szerző: pavatomi

Ki a műsorvezető helyiben most az új Best-eken? Dújváros, Velence, meg Fehérváron ki van?
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 78