mihalylovics írta:Röhej, hogy a Velencei tó partján autózva az AF a 99.5 és a 101.8 között váltogat, a 90.4 mintha "nem is létezne"... (amúgy a 99.5 most jobban jön arrafelé, mint a gellérthegyi időkben (még a RT is lejön), tehát tuti a Sas-hegy az, ezt egyszerűen kár lenne a 103.9-re cserélni).
Arrafelé lehet, hogy jobban, de fél Buda elesett (nem a Marci

). Nekem amúgy pont fordítva volt tegnapelőtt. Akkor a 101.8 maradt ki (került át más PI kódra), és a 99.5 és 90.4 "létezett" csak. Gondolom tesztelgetik mi a legkevésbé zavaró kombináció a váltogatások ellen, B33C, B43C amik eddig voltak. A 99.5-öt újra is kellett programoznom, most hogy gondolom visszaállt, szerintem majd megint kell. REG ON, REG OFF nem segített.
Sejtem, hogy miért van ez, ideális úgy lenne, ha a 90.4 és a 101.8 egymás vételkörzet-bővítései lennének, és nem lenne para a váltogatás a helyi blokk alatt.
Viszont a 90.4 önmagában lefedi Székesfehérvár nagy részét is, ahogy még oly sok fontos területet (míg a 101.8 nyugatra, délnyugatra jó csak, északra és keletre elég harmatos), szóval akár a 101.8-on indulhatna valami más is. A 101.8-nak a legnagyobb hozzáadott értéke kb. Veszprémben van jelenleg, aminek a legnagyobb részén szépen szól a Best.
Valahogy úgy tudnám elképzelni, hogy:
1) 103.9 Széchenyi-hegy (ha megnyerik) + 101.8 - Best, mint rockrádió
2) 90.4 pedig párban a 99.5 vagy 96.4-el (ha az övék lesz) - valami más, és akkor továbbra is le fogja fedni a budai agglomerációt is, ami a Széchenyi-hegyen kívül más fővárosi telephelyről gyakorlatilag lehetetlen.