RADIOSITE Fórum

• Best FM

#192421  Szerző: nermalcat

Egyelőre vegyes érzéseim vannak. A Puszinyuszi - Susu bolondság - Balatoni láz szenháromsághoz képest királyság, de ez akkor is egy erősen rétegrádiós zenei kínálat, aminek egy darab pesti frekin lenne létjogosultsága, de egy félországos hálózaton nem annyira. Azért Szombati biztos nem örül, hogy ez lett a brandből, nem beszélve a volt Amadeus-os stábról, akiket szépen belerángattak egy nulla hallgatottságú rétegrádióba.

Az arculat maga a káosz, remélem igaza lesz almos629-nek és tényleg lecserélik az egészet. A legnagyobb zűrzavar a nyíregyin van, ami nem tagja a hálózatnak. Ott is bevezették az új, rockosított zenei felhozatalt, de a szignálokban még midig a 90-es és 2000-es évek zenéiről hadoválnak. Egyébként nem járt már le nekik a 2 év, amíg nem lehet hálózatba kapcsolni?
 #192411  Szerző: Jozsfm964

Írják itt többen, hogy átálltak rockra. Most nézem a playlistet: Faithless, Outkast, Train, Salt N Pepa, Zséda... Szóval ez még eléggé csak folyamatban van.
 #192410  Szerző: almos629

Goldfinger15 írta: 2021.05.18. 15:45
potyi írta:Reggel ráálltak a rockra. Nagyon jó az irány szerintem.
Egyetértek! A szignálpark, viszont így már nem illik annyira hozzá.
Szerintem pár héten belül azt is cserélik. :)
 #192409  Szerző: Goldfinger15

Egyetértek! A szignálpark, viszont így már nem illik annyira hozzá.
 #192408  Szerző: tomee

Ráadásul összevetve a mai nap eddigi playlist-jét a korábbi napokkal, nem is nagyon finomkodtak a dalok kidobálásával. Kiváncsian várom a folytatást.
 #192407  Szerző: Tomi76

Sivák Péter azt nyilatkozta, hogy új műsorvezetők lesznek, folyik a casting. Most ez azt jelenti, hogy több műsorvezető lesz, vagy a jelenlegiek közül lecserélnek tagokat?
 #192406  Szerző: potyi

Reggel ráálltak a rockra. Nagyon jó az irány szerintem.
 #192382  Szerző: potyi

mihalylovics írta:Röhej, hogy a Velencei tó partján autózva az AF a 99.5 és a 101.8 között váltogat, a 90.4 mintha "nem is létezne"... (amúgy a 99.5 most jobban jön arrafelé, mint a gellérthegyi időkben (még a RT is lejön), tehát tuti a Sas-hegy az, ezt egyszerűen kár lenne a 103.9-re cserélni).
Arrafelé lehet, hogy jobban, de fél Buda elesett (nem a Marci :D ). Nekem amúgy pont fordítva volt tegnapelőtt. Akkor a 101.8 maradt ki (került át más PI kódra), és a 99.5 és 90.4 "létezett" csak. Gondolom tesztelgetik mi a legkevésbé zavaró kombináció a váltogatások ellen, B33C, B43C amik eddig voltak. A 99.5-öt újra is kellett programoznom, most hogy gondolom visszaállt, szerintem majd megint kell. REG ON, REG OFF nem segített.

Sejtem, hogy miért van ez, ideális úgy lenne, ha a 90.4 és a 101.8 egymás vételkörzet-bővítései lennének, és nem lenne para a váltogatás a helyi blokk alatt.

Viszont a 90.4 önmagában lefedi Székesfehérvár nagy részét is, ahogy még oly sok fontos területet (míg a 101.8 nyugatra, délnyugatra jó csak, északra és keletre elég harmatos), szóval akár a 101.8-on indulhatna valami más is. A 101.8-nak a legnagyobb hozzáadott értéke kb. Veszprémben van jelenleg, aminek a legnagyobb részén szépen szól a Best.

Valahogy úgy tudnám elképzelni, hogy:
1) 103.9 Széchenyi-hegy (ha megnyerik) + 101.8 - Best, mint rockrádió
2) 90.4 pedig párban a 99.5 vagy 96.4-el (ha az övék lesz) - valami más, és akkor továbbra is le fogja fedni a budai agglomerációt is, ami a Széchenyi-hegyen kívül más fővárosi telephelyről gyakorlatilag lehetetlen.
 #192381  Szerző: almos629

A 103.9-nek én sem látom értelmét, aztán majd kiderül. :D Egyébként szurkolok nekik, az interjúban megnevezett előadókat (Pink kivételével, ő nem tudom, hogy került oda) tényleg viszonylag keveset játszák a magyar rádiók, szóval jól jön egy ilyen adó is, ha ez a Best lesz, hát hajrá. A jelenlegi arculat viszont nem illik a felvázolt zenei kínálathoz, úgyhogy érdemes lenne, úgyhogy érdemes lenne új állomáshangot keresni, meg a jingle-t, kickoffot újra hangszerelni.
 #192379  Szerző: csirbesz

sokan esnek abba a hibába, hogy Szalay összeesküvés-elméleteit tényszerűnek tekintik, mert az oldalának a nevében benne van, hogy "média". kizártnak tartom, hogy a bestnek kéne az egyik legszarabb pesti frekvencia, miközben van neki egy sokkal jobb, amit még 12 évig használhat, ha nem rosszalkodik ;)
  • 1
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 78