RADIOSITE Fórum

• Best FM

#192553  Szerző: almos629

gatilacuska írta: 2021.05.21. 20:25 Peller Marian lessz Reggel de még nem tudni hogy kivel
A Mariann két n-nel, a lesz egy sz-szel írandó, néha vesszőt, mondatvégi írásjeleket sem ártana használni... Egyébként honnan szedted ezt az információt?
 #192552  Szerző: gatilacuska

Peller Marian lessz Reggel de még nem tudni hogy kivel
 #192495  Szerző: almos629

pavatomi írta: 2021.05.20. 03:27 Szerintem a debreceninek sokkal jobb a zenei kínálata. Azt kéne egy az egyben lekopizni a pestire is meg a többire. Abban van új is, közelmúltbéli is és kicsit régebbi is. Azzal a playlisttel sokkal hallgatottabb lehetne szerintem mint ami ott megy Debrecenben.
Sokan vetettük már fel ezt, de sajnos valamiért mégsem vevő rá a vezetőség.
 #192492  Szerző: pavatomi

Szerintem a debreceninek sokkal jobb a zenei kínálata. Azt kéne egy az egyben lekopizni a pestire is meg a többire. Abban van új is, közelmúltbéli is és kicsit régebbi is. Azzal a playlisttel sokkal hallgatottabb lehetne szerintem mint ami ott megy Debrecenben.
 #192463  Szerző: nermalcat

Igen, ami most megy itt, az egy vállalhatatlan fos. Remélem, nem tart sokáig az "átmeneti időszak"...
 #192457  Szerző: potyi

Egyetlen délelőttön volt "rockzene", vagy ahogy a progamigazgató fogalmazott, "gitáralapú zene", amikor írtam. Szerintem nagyon jó volt, visszakereshető a myonlineradion. Tök vállalhatónak tartom, igazán hiánypótló és cseppet sem rétegzene volt.

Aztán délutántól már moslék lett sajnos, és azóta is az. Vannak rajta jó zenék, de mindig felüti a fejét valahol egy Susu bolondság. Hogy miért volt az az egy délelőtt, számomra rejtély.

Egyébként a Retro átalakításakor is voltak ilyen furcsaságok.
 #192456  Szerző: Attis

Én vételkörzeten kívül élek, de kíváncsiságból megnéztem a playlist-et. Ez még abszolút nem rockrádió, bár tény, hogy több rock szól a korábbiakhoz képest. Viszont tegnap láttam egy két furcsaságot: pl. két rock közé becsempészték Draft - 2000 évet ill. későbbiekben egy Faithless számot. De ahogy elnézem, még ma is vannak az új koncepcióba nem illő zenék: Britney, ATB, De-javu, Shane 54. Nem lett volna egyszerűbb akkor elindulni az új formattal, ha már minden feltétel adott hozzá? Így abszolút egyet kell értenem Glenn-nel: ez katyvasz.
 #192443  Szerző: Glenn

Ez egyelőre tragédia és nagyon mérges vagyok, mivel - úgy tűnik - sikerült hazavágni a legjobb zenei rádiót. Ez se nem rock, se nem pop, hanem valami összevisszarádió. :x
 #192424  Szerző: mihalylovics

nermalcat írta: 2021.05.18. 20:36 Egyelőre vegyes érzéseim vannak.
Talán azért, mert ez sajnos még nagyon felemás. Egyfajta átmeneti állapot lehet: az arculat még a régi, a zenék meg, hát, szerintem keveredik a régi az új koncepcióval. Mintha így próbálnák a kettőt fokozatosan átvezetni. És igen, sajnos a 90-es évek B-kategóriás magyar filmjeinek slágerei (Meseautó, Susu-bolondság, Puszinyuszi) sajnos még mindig nem tűntek el, ami véleményem szerint is hatalmas hiba, az ezeket tartalmazó filmek után tűnhetnének már ezek is tűnhetnének el a süllyesztőbe. Mintha nem vették volna észre, hogy ezeket már konkrétan lehúzta a kegyetlen idő a budin.
 #192423  Szerző: almos629

Nem hiszem, hogy a nyíregyi valaha is hálózatban lesz. Viszonylag nagy szövegarányt vállaltak, tele kéne dumálniuk a helyi sávot, ha bekapcsolnák a hálózatba.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 78