RADIOSITE Fórum

• Best FM

#192850  Szerző: RadioFan

Glenn írta: 2021.06.02. 16:41 Szerintem meg nem kell kaszting, legyen csak zene. A tokom tele van a sok pályakezdő mikrofonhuszárral, mert muszáj valakinek dumálni, ha kell, ha nem. Tudom, kvóta meg miegymás, de ehhez minek kaszting? :shock:
Akárki tud hülyeséget beszélni a kötelező időben, azon kívül meg legyen zene. Ez is egy zenei rádió, a zene a lényeg, a duma meg szükséges rossz. Kaszting nélkül is az. :x
Azért ez a hozzáállás finoman szólva elég elkeserítő, főleg nekem, leendő/jövőbeni rádiósnak. Nem tudom, miért feltételezed, hogy egy kevésbé ismert műsorvezető csak hülyeségeket beszéhet műsoridőben. Arra nem gondoltál esetleg, hogy egy fiatal hang sokkal színesebbé tehet egy adott, beszürkült sávot, lásd Faragó Janka-Sláger FM? Az is zenei rádió, mégis nekem jólesik egyszerűen az, hogy érződik valamicske élet a rádióban, mégsem zavaróan sok a beszéd.
A casting pedig két szempontból is hasznos; egyrészt új, fiatal arcok ismertetthetik meg magukat, másrészt a rádió is tud válogatni sok pályázó közül.

Nem szeretném én se, hogy egy tömény dumás reggeli műsor legyen a Besten, de ez a passzív-aggresszív mentalitás nem visz előre senkit és semmit, pláne nem az amúgyis félhalott itthoni rádiós piacot.
 #192840  Szerző: pavatomi

Elég kemény őt nem ismerni a Roxyból, vagy a Deejay-ből. A mai neves műsorvezetők is abból az időkből valók, legalábbis a java része az ismerteknek abból a korszakból való.
 #192838  Szerző: Tomi76

nermalcat írta: 2021.06.02. 19:47
IstvánB írta: 2021.06.02. 19:40 Béres Zoo is castinggal kezdte.
Az ki? :gülü2:
Aki hallgatta annak idején a Roxy rádiót, az tudja ki.
 #192835  Szerző: nermalcat

IstvánB írta: 2021.06.02. 19:40 Béres Zoo is castinggal kezdte.
Az ki? :gülü2:
 #192834  Szerző: IstvánB

Béres Zoo is castinggal kezdte. Legenda lett belőle. ;)
 #192831  Szerző: Volvos

Glenn írta: 2021.05.31. 15:37 Kép
A szolnoki buszok is tele vannak már velük, természetesen a helyi frekivel...
 #192828  Szerző: Glenn

radio947 írta: 2021.06.02. 16:22 Junius 15 Én Fognak Meg Újulni Akkor Lessznek Adásba Az Új Műsor Vezetők
Köszönjük, Gáti Laci. :x
Szerintem meg nem kell kaszting, legyen csak zene. A tokom tele van a sok pályakezdő mikrofonhuszárral, mert muszáj valakinek dumálni, ha kell, ha nem. Tudom, kvóta meg miegymás, de ehhez minek kaszting? :shock:
Akárki tud hülyeséget beszélni a kötelező időben, azon kívül meg legyen zene. Ez is egy zenei rádió, a zene a lényeg, a duma meg szükséges rossz. Kaszting nélkül is az. :x
 #192826  Szerző: radio947

Junius 15 Én Fognak Meg Újulni Akkor Lessznek Adásba Az Új Műsor Vezetők
 #192825  Szerző: tomee

Mi a helyzet vajon a casting-gal? Már vagy 2 hete be lett harangozva.
 #192824  Szerző: Glenn

adam1400 írta: 2021.06.01. 23:17legalább vmi bilikék volvo kapta volna :D
Parancsolj!
Kép
:D :D :D
A lényeg meg sajnos nem is látszik. A busz kijelzőjén egy ilyen szmájli volt: :(
:yes:
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 77