SzD írta:Esetleg a Plusz honlapjára is kerülnek hasonló képek? Mert jó lenne...ugyanez

SzD írta:Esetleg a Plusz honlapjára is kerülnek hasonló képek? Mert jó lenne...ugyanez
Szabi írta:Szép lett az új honlap!
4 szépséghiba:
- kicsit "rücskös" a logo és a szlogen széle, dögösebb lenne a szlogen egyébként fehérrel.
- nincs rendes footer, odaférne, hogy copyright K1 Rádió stb.
- a címsorban nem ártana fixen beírni pl. hogy "97.5 K1 Kaposvár", nem túl szimpatikus nekem ez, hogy "kezdőlap", "Műsorrend | Oldal" stb. Ha gondolod segítek benne, kb 2 perces munka.
- Értékesítés menüben a freki 97.5, nem 95.7
Attis írta:Ha hinni lehet a helyiradiok.hu-n található Szonda-Gfk hallgatottsági felmérésnek, akkor az a helyzet, hogy Kaposvár leghallgatottabb helyi rádiója a legfontosabb (18-49) korosztályban a K1A 15-39 kivételével (ott második), első a K1. Tehát a 15-29, 15-49 és AB csoportban.. Durva.
Arra azért kíváncsi lennék , hogy a 14-29 korosztályban hogy állhat a K1, mert gyanús, hogy nem az "idősebb" korosztály húzta fel ennyire.
MolnarB! Gratula!
Attis írta: 1. Na erre úgyse kapok meggyőző választ. Miért kell átvenni a RádioShow c. műsort??? Inkább adnátok helyette jó kis mixeket, mint ezeket az amatőr, egymás balekságain röhögő "műsorát"! (éppenhogycsak Discoshit-paródia)1. A RadioShow átvétele tulajdonképp egy üres műsorsáv feltöltése volt. A K1-en hétköznap este 9 után nincs műsorvezetés. Hétvégén meg 8 után, így az üres sávot töltöttük fel ezzel. Adtunk a dolognak egy kisebb kifutási időt, hogy megnézzük megtartjuk, vagy ejtjük.
2. Az RDS-PS az utóbbi napokban elég gázos. Vasárnap este ránéztem, akkor Daniel Hoppe - Love & Pride-t írt ki, miközben a K1 Mix ment. Most már csak az SMS-számotok a plusz-info. Ezzel kapcsolatban a kérdésem: mi a végső megoldás? Nekem a scroll tetszett nagyon.Csak a lefedettség lehet, h kicsi. Ezért pár km-re az adótól már a vevő akadozik.
![]()
Meg egy ui.: van egy zene, amit sűrűn játszotok. Magyar: a refrén utolsó két szava: lassú tánc. A tánc-ot meg loopolják utána rendesen. Csak azért kérdezem, mert végre egy jó magyar dance-zene.