sztyepan írta:Hogy van-e más kizáró ok, nem hiszem, de ha tud valaki valamit (Pasa?), akkor szólhatna.Hát mást én se tudok, akkor valszeg csak nem kérvényezték. Én úgy tudtam, eladásra vár a Part Rádió, emellett a Yo!-nál is gondok vannak. Tény, hogy ilyen sokáig "parlagon hagyni" egy balaton-parti frekit nagy luxus (vagy nagy hülyeség). Ugyanez vonatkozik a 88,2-re is.
sztyepan írta:Ja igen, kizáró oknak minősül az Örsi-Bóna-Varga-banda hülyesége? Mert ha igen, akkor az is.SzD írta:Jó is lenne, ha úgy menne, hogy gondolok egyet, azt' hopp csinálok is ilyeneket.Azért nem most jöttem le a falvédőről, többnyire tudom a dolgok menetét.
Kérvényezni kell az ORTT-től és zöld az út. Lehetnek akadályai, például a 2 éves hálózatbakapcsolódási tilalom, ami viszont februárban a Part Rádió esetében lejárt. A Pelso esetében ebben a hónapban jár le.
Hogy van-e más kizáró ok, nem hiszem, de ha tud valaki valamit (Pasa?), akkor szólhatna.
SzD írta:Jó is lenne, ha úgy menne, hogy gondolok egyet, azt' hopp csinálok is ilyeneket.Azért nem most jöttem le a falvédőről, többnyire tudom a dolgok menetét.