RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#2035  Szerző: Norby

yanee írta:Sziasztok!

Most ki a pénteki Roxy DJ?
Előre is köszi a választ!
asziszem jován
 #2032  Szerző: yanee

Sziasztok!

Most ki a pénteki Roxy DJ?
Előre is köszi a választ!
 #1937  Szerző: Sz.

Topic zárva holnapig. Ha marad utána is a "stílus", akkor felhasználótiltás-törlés és hasonló finomságok várhatóak.

Szépestét
Sz.

----

igen, és a jövőben kéretik ezt befejezni, ez nem az a fórum.

LF.
 #1936  Szerző: Flash

norbyka írta:
Flash írta:
norbyka írta:a kutya nem hallgatná főleg diller idejébe, roxy riadóban is lement a hallgatotság mikor ő volt, amikor má elment megnőtt :twisted:
Igaza van Mikynak: gyökér.
ez van, de nem vagyok drogos
Bazz, miért nem írod ki egyenesen, nyíltan, hogy az Iller Bálint drogos? Hadd olvassa el, mit gondolsz róla! De azt is írd le, ki mondta ezt neked róla!
 #1935  Szerző: Norby

Flash írta:
norbyka írta:a kutya nem hallgatná főleg diller idejébe, roxy riadóban is lement a hallgatotság mikor ő volt, amikor má elment megnőtt :twisted:
jah és sztem az nem gyökér akinek nem eggyezik a stilusa a másikéval..., de hát... felfogás kérdése
 #1934  Szerző: Norby

Flash írta:
ez van, de nem vagyok drogos
 #1933  Szerző: Flash

#1930  Szerző: Norby

a kutya nem hallgatná főleg diller idejébe, roxy riadóban is lement a hallgatotság mikor ő volt, amikor má elment megnőtt :twisted:
 #1928  Szerző: Flash

norbyka írta:nos szerintem a rise egy lepukkant szar hülyékből álló rádió, és a Roxy 6X jobb még igy is
Annak legalább vannak műsorvezetői. A Roxynak mije van? Még a weboldalukat sem tudják normálisan megcsináltatni, mindig trójaik vannak az oldalon, a fórumukra meg alig regisztrálnak. Nüansznyi változtatásokat léptettek életbe eddig, ami semmit nem javít a rádión. A 700-800 fős online hallgatás meg annak tudható be, hogy a fővárosban sokkal többen járnak-kelnek vidékről, mint amennyien a Balatonra mennek nyáron, főleg úgy, hogy az emberek 80%-a nem is nyaral. Na, ennek tudható be az, hogy ennyien hallgatják a Roxyt, és erre nem nehéz rájönni. Ha a Rise FM budapesti rádió lenne, nem a Rádió 1-et hallgatnák ennyien, az is fix.
  • 1
  • 316
  • 317
  • 318
  • 319
  • 320
  • 332