RADIOSITE Fórum

• Ayudate Holding (DoQ, SportKlub)

#19477  Szerző: LuciFerko

Juuj emlékszem még régen az UHF sávban Érden jött egy orosz csatorna a sáv teteje felé! a jobb alsó sarokban egy 1-es volt kockában :lol:
 #19475  Szerző: mg

LuciFerko írta:
Pasa írta:
Pasa írta:És itt jön az, hogy mi a ráknak ennyi csatorna? :vomit:
20 éve még azért küzdöttem, hogy minél több adót foghassak (MTV1-2, CST1-2, TSS1, időszakosan JRT, ORF, TVR). 10 éve boldog voltam, hogy már nem kell bazi nagy tetőantenna, a kábelen jött 20 csatorna, amiknek volt értelme egyenként is, és megúsztam kb. 1000 forintból havonta. Manapság, amikor 50-70 (digitálison több mint 100) program vehető, sok pénzért kapom a semmit ezeken, jó, ha 10-et nézek közülük. Evolúció... :cry:
TSS, JRT?? ezek mik voltak?
TSS a szovjet, JRT a jugoszláv állami
 #19474  Szerző: LuciFerko

Pasa írta:
20 éve még azért küzdöttem, hogy minél több adót foghassak (MTV1-2, CST1-2, TSS1, időszakosan JRT, ORF, TVR). 10 éve boldog voltam, hogy már nem kell bazi nagy tetőantenna, a kábelen jött 20 csatorna, amiknek volt értelme egyenként is, és megúsztam kb. 1000 forintból havonta. Manapság, amikor 50-70 (digitálison több mint 100) program vehető, sok pénzért kapom a semmit ezeken, jó, ha 10-et nézek közülük. Evolúció... :cry:
TSS, JRT?? ezek mik voltak?
 #19465  Szerző: Pasa

#19444  Szerző: Mauro

Film+-on, Film+ 2-őn,Sorozat+-on, POÉN-on, amennyi premier van, még egy csatornát se lehetne megtölteni. DOQ-on nem tudom hogy mennyi premier van de nem lennék meg lepve ha az is csak olyan műsort adna ami máshol már ment. Fishing & Hunting gondolom, vet új műsorokat mivel ebbe, tematikába még nem volt csatorna MO-n. Reflektor TV-n se tudom, mennyi premier van.
 #19432  Szerző: mg

LuciFerko írta:mikor lesz MÁV TV? :lol: :lol:
http://www.bahntv-online.de/btvo/site/ ezután szabadon :D
nézzük csak a mávot, milyen is lenne:
analóg műholdon, secamban, 16 mm-es filmszalagra forgatott anyagokkal; zajcsíkok szaladgálnának a képen, és rendszeresen fél órát csúsznának a kiadott műsortervtől :)
 #19429  Szerző: sztyepan

mg írta:
sztyepan írta:A szabályozás a rossz, nagyon rossz...
a néző vesz be minden szart, mindent...
B@sszák meg a nézők, b@sszák. :lol:
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 43