Juuj emlékszem még régen az UHF sávban Érden jött egy orosz csatorna a sáv teteje felé! a jobb alsó sarokban egy 1-es volt kockában 
LuciFerko írta:TSS a szovjet, JRT a jugoszláv államiPasa írta:TSS, JRT?? ezek mik voltak?Pasa írta:És itt jön az, hogy mi a ráknak ennyi csatorna?20 éve még azért küzdöttem, hogy minél több adót foghassak (MTV1-2, CST1-2, TSS1, időszakosan JRT, ORF, TVR). 10 éve boldog voltam, hogy már nem kell bazi nagy tetőantenna, a kábelen jött 20 csatorna, amiknek volt értelme egyenként is, és megúsztam kb. 1000 forintból havonta. Manapság, amikor 50-70 (digitálison több mint 100) program vehető, sok pénzért kapom a semmit ezeken, jó, ha 10-et nézek közülük. Evolúció...
Pasa írta:TSS, JRT?? ezek mik voltak?Pasa írta:És itt jön az, hogy mi a ráknak ennyi csatorna?20 éve még azért küzdöttem, hogy minél több adót foghassak (MTV1-2, CST1-2, TSS1, időszakosan JRT, ORF, TVR). 10 éve boldog voltam, hogy már nem kell bazi nagy tetőantenna, a kábelen jött 20 csatorna, amiknek volt értelme egyenként is, és megúsztam kb. 1000 forintból havonta. Manapság, amikor 50-70 (digitálison több mint 100) program vehető, sok pénzért kapom a semmit ezeken, jó, ha 10-et nézek közülük. Evolúció...
Pasa írta:És itt jön az, hogy mi a ráknak ennyi csatorna?20 éve még azért küzdöttem, hogy minél több adót foghassak (MTV1-2, CST1-2, TSS1, időszakosan JRT, ORF, TVR). 10 éve boldog voltam, hogy már nem kell bazi nagy tetőantenna, a kábelen jött 20 csatorna, amiknek volt értelme egyenként is, és megúsztam kb. 1000 forintból havonta. Manapság, amikor 50-70 (digitálison több mint 100) program vehető, sok pénzért kapom a semmit ezeken, jó, ha 10-et nézek közülük. Evolúció...
LuciFerko írta:mikor lesz MÁV TV?![]()
![]()
http://www.bahntv-online.de/btvo/site/ ezután szabadon
Pasa írta:És itt jön az, hogy mi a ráknak ennyi csatorna?
LuciFerko írta:mikor lesz MÁV TV?nézzük csak a mávot, milyen is lenne:![]()
![]()
http://www.bahntv-online.de/btvo/site/ ezután szabadon
mg írta:B@sszák meg a nézők, b@sszák.sztyepan írta:A szabályozás a rossz, nagyon rossz...a néző vesz be minden szart, mindent...