RADIOSITE Fórum

• Best FM

#195142  Szerző: Tomi76

Nem kell, hogy Dance menjen és mix sem kell, hogy már este 8-tól menjen. De Whiteboy válogatásai nagyon jók lennének a késő esti mixek előtt.
 #195141  Szerző: p0tyi

Isten őrizz! Legalább ez az egy rádió legyen, ahol nem dance zene, meg mixek szólnak egész este!
 #195140  Szerző: Tomi76

Ebben amúgy van valami. WhiteBoy sokkal jobb DJ annál, hogy a műsor nagy részében "csak" műsort vezet.
 #195139  Szerző: Johndie92

Sziasztok
Nagyon jó ez a Night shift című műsor. De csak este 22 órától! Azt nem értem hogy ha 8-kor kezdődik a műsor akkor ha nem is szeretnének rögtön mixel kezdeni (amit mondjuk nem is értek) akkor legalább ilyen classic house felvételeket adnának abban a két órában és nem a megszokott rotációt. Szerintem sokkal több hallgató lenne már műsor kezdésnél ha lendületes classic klub zenéket játszanának!
 #195011  Szerző: Tomi76

Megint változott egy nagyon kicsit a playlist. Kerültek be új dalok, jobban mondva inkább visszakerültek egy ideig mellőzött számok. Tegnap és ma is hallható volt olyan dal, ami a Retro "Megérkeztek a '90-es évek zenéi a Retro Rádióba" című nagy port kavart átalakulásának idején innen kikerült. Gondolok itt olyan dalokra mint Real McCoy - Love & Devotion, ATB-The Fields Of Love, Snap - Rhythm Is A Dancer , Ace Of Base - Cruel Summer , Dr. Alban - Let The Beat Go On, Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee), C & C Music Factory - Gonna Make You Sweat, Chicane - Love On The Run. Ezeket már jó ideje nem lehetett hallani a rotációban. És lássuk be jobban illik ide egy Dr. Alban de főleg egy ATB mint a Retrora. Nekem üditő változás ez. Vicces, hogy némelyik dal mind a két rádión hallható.
 #194923  Szerző: almos629

Sok dallal frissült a playlist, már egészen hasonlít az április 1. előtti Petőfire, csak nincsenek új zenék (viszont van Eagle-Eye Cherry :D). Összességében szerintem jobb, mint eddig bármikor, szóval ha ezt az irányt tartják, egész vállalható lesz a végére.
 #194883  Szerző: pavatomi

Mikor van adásban Szolnokon? Úgy értem hánytól hányig? R1-en éjjelente van 2 megszólalása az óranyitó és az órazárón kívül óránként, de tavaly amikor kezdte egész szimpatikusnak tűnt, mostanában viszont nagyon lapos és egyhangúak a felkonfjai az éjszakában. Ha a nappalra is ezt a szintet hozza az elég unalmas lehet. Bár ha nem jó a pénz esetleg amit kap érte, akkor én se erőltetném meg magam ennél jobban.
 #194863  Szerző: Sakál

p0tyi írta: 2021.10.30. 21:08 Schubert Krisztián
Ennek a csávónak amúgy miért kell bármelyik nagyobb rádióban műsort vezetnie? Mert nagyon flegmán, teljesen érzelemmentesen tudja elmondani a felkonfot, és ez éjszakára odaillő hangulatot ad vagy miért? :gülü:
 #194847  Szerző: Snake05

A mixek jók, és most már a rotáció is hallgathatóbb, mint volt, viszont azt nem értem, hogy ha a R1-en ki tudták vágni a vállalhatalan magyar zenéket legalább a nappali sávból, itt miért nem. Az arculatot meg le kéne cserélni ezzel a kreatív szlogennel együtt.

Az országos hallgatottsági adat szerintem azért nem tűnik rossznak, mert az összes Best FM néven sugárzó adó benne van, így a debreceni is, aminek a hallgatottsága kb. annyi lehet, mint a hálózat vidéki frekvenciáinak együttvéve. Tehát bőven lehetne még gyúrni ezen.
 #194564  Szerző: p0tyi

Ez, hogy Szolnokon 22-23 közt egy órára megszakad a Nightshift és újra helyi műsor lesz Schubert Krisztián vezetésével, a logikátlanság netovábbja. Mikor ott van a 19-20 közti sáv üresen, országosan. Miért nem ott lett +1 óra?
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 78