Attis írta:De miért ez a Danubius-ellenesség? Ha te lennél olyan helyzetben, h az ország 80-85%-ban elérhető a rádiód, milyen zenét adnál? Persze, h olyat, ami legalább 10 emberből 7-nek tetszik. A maradék 3 ember ettől utálni fogja. Már jó pár hónapja is írtam, ha kellene választani a két országos ker. közül egyértelmű, h nem a Slágert választanám. Azért kíváncsi lennék, h Te, mint valóban szakavatott, mit mondanál a Danubius éjszakai zenei összeállításához. Persze nem kell nagy dolgokra gondolni, de azért becsülöm őket, h a kötelező közszolgálati elemeket ily módon tudják le.
Még régen hallgattam Danubius éjszakát, voltak benne nagyon jó zenék (nyilván nem nappalra kerrádióba illőek), de összességében kicsit koncepciótlannak éreztem, mindenesetre na, voltak benne nagyon jók

Mostanában az a bajom már a rádiózással, a Danubiussal, Slágerrel pláne, hogy beálltak arra, hogy az márpedig csak háttérzaj, semmi eredetiség, tartalom, igényesség, se megszólalásban, se zenében. Ehhez pedig nem kell rétegrádiónak lenni; lehet most azt mondani, hogy mert ezt hallgatják az emberek, de mit hallgassanak, ha ezeken kívül meg csak rétegrádiók vannak?