DRoland írta: ↑2022.01.01. 15:04
Ilyenek miatt volt jók a Retro előszöri megoldása. Volt 64kbps AAC+, 128 és 320 AAC, 128 és 256 mp3, de az lehet változó bitrátás volt. A lényeg lehetett a saját netünkhöz valót találni.
A 4G leterheltséget már én is észrevettem többször is. Példa: focit akartam nézni a Telenormytv-n 4G-nél sokszor megakadt, de akkor kipróbáltam a következőt 4G tiltva csak HSPA és kiválóan működött. Persze ez csak ott megy, ahol utóbbinak is van lefedettsége.
Zenefalo! látom Heves van megadva tartózkodási helyednek, na Hatvan pont ilyen, a 4G elég tré sokszor.
Off: a Telenor 4G-je mára talán a legrosszabb lett mind közül. Gyakori, hogy tökéletes, 100%-os lefedettség mellett sincs 1-2 megabitnél jobb letöltési sebesség, ami röhej. Megakad a rádió, az Apple Music veszteségmentesen folyamatosan meg-megáll, a YouTube 240p-ben indul el. Pontosan ugyanezen a helyen, ugyanezzel a telefonnal a telekomos, feltöltős kártyával 140 megabitet mértem. (Állandó állapot.)
Ebből kiindulva, jogos lehet az alacsony bitrátájú stream. De az, hogy nincs mellé más választási lehetőség, jobb minőségben...