RADIOSITE Fórum

• N-Joy Média (Gold FM, Plusz, Sztár FM)

#20538  Szerző: SzD

Ibiza Party ÉLŐBEN Ma Este!
Ma este 20:30-tól élőben kapcsoljuk Orosháza-Gyopárosfürdőt, ahonnan közvetítjük a nyár első óriási buliját, egy hamisítatlan Ibiza Partyt!

2000 négyzetméteres fedett tánctér, GoGo Show, tűzzsonglőr, Selyem légtornászok, Topless girls, Szikra szökőkút, Görögtűz, Lézer kongashow, Fütyülős exkluzív show, LED Fal és visual show. Igen, ezt mind látni kell! De, ha nem tudsz eljönni az sem baj, hiszen hangban te is ott lehetsz.
Ez volt a reklám. :lol:
 #19560  Szerző: Attis

molnarb írta:
Attis írta: És ilyenkor a K1 nem adhatná ugyanezt? :(
A K1-en hülyén venné ki magát egy szegedi party közvetítése. :)
A Rádió1-en meg a Bed Beach élő Pestről Pécsen? ^^
 #19559  Szerző: molnarb

Attis írta: És ilyenkor a K1 nem adhatná ugyanezt? :(
A K1-en hülyén venné ki magát egy szegedi party közvetítése. :)
 #19553  Szerző: Attis

SzD írta:Sorban a harmadik olyan PartyPlusz megy most, ahol élő buliközvetítés van!

Egyre jobban szeretem a Rádió Pluszt! :yeah:
De nem csak emiatt. Az összes többi műsorukat szeretem. Leszámítva a kívánságműsort...de a kívánságműsorokat minden rádiónál utálom...

Úgyhogy grat. kedves MolnárBé (Neked külön a zenék miatt is :yeah: ), és R+!!! :yes: :yes: :yes: :chinese:
És ilyenkor a K1 nem adhatná ugyanezt? :(
 #19551  Szerző: SzD

Sorban a harmadik olyan PartyPlusz megy most, ahol élő buliközvetítés van!

Egyre jobban szeretem a Rádió Pluszt! :yeah:
De nem csak emiatt. Az összes többi műsorukat szeretem. Leszámítva a kívánságműsort...de a kívánságműsorokat minden rádiónál utálom...

Úgyhogy grat. kedves MolnárBé (Neked külön a zenék miatt is :yeah: ), és R+!!! :yes: :yes: :yes: :chinese:
 #19248  Szerző: molnarb

Promenád írta:Vísszatérve az adókra , én azt vedtem észre még - de lehet, hogy botfűlem van csak hozzá - , hogy nem eléggé dinamikus a hangzása a Szentesinek. A Szegedin ott gyönyörű szép,van benne erő. Mondjuk a teteje van amikór időnként nekem soknak tűnnik. A Szentesin meg valahogy el van mosódva az egész, picit erőtlennek tűnnik.
Szegeden egy Omnia FM3 Turbo van kb. két év kísérletezéssel :) Szentesen egy 2200-as Orban egy gyári presettel, azon még van mit finomítani, de folyamatban.
 #19194  Szerző: SzD

Aha :twisted:
 #19193  Szerző: mg

SzD írta:"Figyeld, ahogy Bozóky lekeveri...a kis ge*i." :lol:

Vagy "Aki ezt nem ismeri, az dögöljön meg!" :hehe:
?????????? :lol:
ezt így konkrétan?
 #19192  Szerző: SzD

Főleg az átkötő szövegek tetszettek...
"Figyeld, ahogy Bozóky lekeveri...a kis ge*i." :lol:

Vagy "Aki ezt nem ismeri, az dögöljön meg!" :hehe:

Szóval tetszett a buli a számítógép :geek: előtt is... :yeah: