RADIOSITE Fórum

• Mediterrán Rádió - Pécs - 101.2 MHz

#19688  Szerző: LuciFerko

mrad írta:Sziasztok! Tény, hogy nagyon sok gondunk volt...

- többszörös adó költözés
- meghalt az adásprocesszorunk
- folyamatos gondok az adáslebonyolító programmal (ez fagy!)

De úgyfest lassan minden helyreáll, ma délelőttől jobb minőségben és nagyobb területen fogható a rádió. Már csak a progira kell megoldást találnunk.

Ja , és telefonszám: 06/30-30-140 :)
Sam Broadcaster 8-) 8-) 8-)
 #19687  Szerző: mrad

Sziasztok! Tény, hogy nagyon sok gondunk volt...

- többszörös adó költözés
- meghalt az adásprocesszorunk
- folyamatos gondok az adáslebonyolító programmal (ez fagy!)

De úgyfest lassan minden helyreáll, ma délelőttől jobb minőségben és nagyobb területen fogható a rádió. Már csak a progira kell megoldást találnunk.

Ja , és a sms szám: 06/30-30-140 :)
 #19554  Szerző: Attis

Nagyon nagy gondok lehetnek ennél a rádiónál.
A hangminőség borzalmas, a mély hangok eltűntek, a zenék egér-hangon szólnak. Továbbá a zenék borzasztó halkak, de a megszólalások, reklámok és a jingle-k normál hangerőn szólnak.
Éjfél után 10-ből 6-szor lefagy az adásproci, ilyenkor vagy síri kuss megy, vagy mint ha a számítógép lefagyna játék közben a legnagyobb action-nél. :lol:
De az RDS-PS megújult, ill. bővült.
Ami eddig volt, megmaradt, ami új:
M-radio_
pontos idő
__SMS:__
_06/30__
és a számot elfelejettem :(
 #16368  Szerző: bsector

A RadioShow csomó helyen fut még... pl. Cool meg Gold FM
 #16367  Szerző: mg

Attis írta:És ha azt mondja Szabolcsunk, h ingyért adom a műsort, de le kell adnotok ezt + ezt a reklámot?
ez így működik általában :)
de van többféle is. nálunk két átvett konzerv megy, Zsuffa Petiék, meg egy munkaügyi magazin.
Zsuffánál minimális mennyiségű reklám van, arra is külön figyel, hogy színvonalas, nagy presztízsű hirdetők legyenek (Szépművészeti Múzeum, Debreceni Jazznapok, Fidelio.hu, stb.).
A munkaügyi magazin reklámmentes, azt egy civil szervezet készíti, nekik az benne a buli, hogy nyertek rá valami pályázati zsét azzal a feltétellel, hogy le fog menni rádiókban a műsor.
Van aztán például olyan cég is, ami az ilyenolyan műanyagműsorait pénzért árulja.
Vagy van például a Putumayo World Music Hour, ami amcsi műsor és a saját világzenei kiadványaikat népszerűsítendő csinálnak világzenei műsort - ezt akartam mondjuk még, de aztán az amerikai meg az európai irodájuk elkezdett pingpongozni, hogy ki az illetékes, aztán elakadt a folyamat :)

ezek simán átvett, konzerv műsorok, nem hálózat
 #16366  Szerző: Attis

Túlzás, hogy hallgatom, de amikor arra járok, néha el szoktam csípni. Neten is szól, úgy-ahogy: www.lakevelence.com, kitartást!
Ja, h a Gondola Rádióban... Én másra gondoltam... ^^
 #16365  Szerző: MrG

Attis írta:A hozzászólásod első részéhez: igazad van. Rosszul fogalmaztam. De akkor hogy definiáljam ezt a műsort?
"Sima, tálcán kínált konzervműsor, a sok közül." ;)
Attis írta:Mert ugyan nem feltétlenül egy időben, de számos helyi rádión adják. És ha azt mondja Szabolcsunk, h ingyért adom a műsort, de le kell adnotok ezt + ezt a reklámot?
Akkor le kell adni, de ennek nem vágom mi köze van a hálózatosdihoz.
Attis írta:Második rész. Gondolán hallgatod? Adj egy linket, lécci!
Túlzás, hogy hallgatom, de amikor arra járok, néha el szoktam csípni. Neten is szól, úgy-ahogy: www.lakevelence.com, kitartást!
 #16362  Szerző: Attis

Szabi írta:Ez nem hálózatos-, csak sima, tálcán kínált konzerv műsor a sok közül.
Hálózat az, ha egy műsorszolgáltató egy másik műsorszolgáltató adását ugyanabban az időben, ugyanabban a formában, változtatás nélkül átveszi. Ebben az esetben meg egyrészt nem ugyanakkor megy minden adón a műsor, másrészt nincs "fő műsorszolgáltató", amihez kapcsolódhatnának, mivel ez valami privát dolog.

Egyébként én még a Gondolán szoktam hallani eme csodálatos, kreatív és "pékrepesztően" eredeti showt. A Sztárportré szerintem jó, már csak azért is, mert vmi drusza csinálja. ^^
A hozzászólásod első részéhez: igazad van. Rosszul fogalmaztam. De akkor hogy definiáljam ezt a műsort? Mert ugyan nem feltétlenül egy időben, de számos helyi rádión adják. És ha azt mondja Szabolcsunk, h ingyért adom a műsort, de le kell adnotok ezt + ezt a reklámot?
Második rész. Gondolán hallgatod? Adj egy linket, lécci!
Dehogy druszád! Ő a Szabolcs!!! Néha hallani, h amíg a sztár beszél, egyet-egyet belehorkol, de azon kívül...
Töltelék műsornak elmegy. De miért van az, h ebben meg a Várkonyi-féle Sztársáv koppintást érzem?
 #16347  Szerző: MrG

Ez nem hálózatos-, csak sima, tálcán kínált konzerv műsor a sok közül.
Hálózat az, ha egy műsorszolgáltató egy másik műsorszolgáltató adását ugyanabban az időben, ugyanabban a formában, változtatás nélkül átveszi. Ebben az esetben meg egyrészt nem ugyanakkor megy minden adón a műsor, másrészt nincs "fő műsorszolgáltató", amihez kapcsolódhatnának, mivel ez valami privát dolog.

Egyébként én még a Gondolán szoktam hallani eme csodálatos, kreatív és "pékrepesztően" eredeti showt. A Sztárportré szerintem jó, már csak azért is, mert vmi drusza csinálja. ^^
 #16341  Szerző: mg

"http://www.radioshow.hu fertőzött 'HTML:Iframe-inf' vírussal"
ennyi, meg a címe elég :)

annyi ilyen híg töltelék van már, de minek.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18