RADIOSITE Fórum

• Base FM

#195851  Szerző: JuVi

p0tyi írta: 2022.01.26. 20:09 Az egész matek, a Retrónak 1.7m, a Rádió1-nek 1.1m, a Bestnek 0.2m hallgatója van, ez kb. 3 millió ember naponta.
Arra leszek kíváncsi, hogy a Base FM/FM 103.9 - A ROCK hány hallgatót fog majd tudni felmutatni
 #195849  Szerző: knoskamatee

Snake05 írta: 2022.01.26. 19:38 ... Viszont! Az arculat egy tíz filléres fos, béna a kickoff, nulla vokális elem, R1-től átvett béna effektek, stb...
ÉS MI EZ A SZLOGEN???! "Base FM - Rap, Hip-Hop, R&B"!!!
Konkrétan a rádió által játszott zenei műfajok fesorolása! Ennél kreatívabb nem jutott eszükbe?! Azt meg hagyjuk is, hogy az emberek nagy részének fingja sincs arról, hogy ezek pontosan mit jelentenek...
a Retro első szlogenje pont ugyan ilyen sémára épült. a kreatív csapat szerintem ugyanazokból a tagokból áll, így nem lepett meg. az arculat az pont olyan béna, mint az összes Factory-s csatornánál, kivéve a Rádió 1-nél. szerintem nagyobb gáz, hogy az egyetlen országos kereskedelmi rádiónak ugyan olyan kvalitású szignálparkja van, mint a Base FM-nek.
 #195848  Szerző: p0tyi

Az egész matek, a Retrónak 1.7m, a Rádió1-nek 1.1m, a Bestnek 0.2m hallgatója van, ez kb. 3 millió ember naponta.

Ha a Rockrádió kommerszebb lenne, és elkezdene jobban konkurálni a Retroval, az a Retrotól fog elvenni hallgatót, ha a Base lightosabb, fiatalos, trendi rádió lenne, az meg Rádió1-től fog elvenni hallgatót, szóval végeredményben a 3 milliós tortát osztanák fel kisebb szeletekre.

Így viszont be lehet rángatni olyan hallgatókat, akik eddig talán még sosem rádióztak, önmagában ez sose térülne meg, de csoportszinten működhet. Tény, hogy lehetne még csiszolni őket, de az üzleti logika asszem érthető. Ha lenne/lehetne másik nagyobb rádiós médiacsoport is az országban (a Jazzy-Klasszik és a Sláger-Dikh duóknál nagyobb), ami elkezdene konkurálni a Factory rádióival, akkor lenne színesebb, hallgatóbarátabb kínálat, amit (joggal) szeretnétek.
 #195847  Szerző: knoskamatee

david72 írta: 2022.01.26. 19:40 DE amit hallottam: PUSSY, BITCH, PENIS, ASS, BUTTHOLE, MOTHERFUCKER, FUCK, szinte minden dalban.
amíg nem magyarul hangoznak el ezek a kifejezések, addig nem gond szerintem. akkor az összes rádiót meglehetne büntetni, mert mindenhol van legalább egy ilyen szám. erre meg pont elég a 12-es korhatár is.

gondolom a rotáció is úgy állt össze, hogy McFly rákeresett Apple Musicon ezekre a szavakra és 1/1 kimásolta mindet és kész is lett a rádió. :troll:

a 35% magyarzene meg úgy lesz megoldva, mint anno 96.4 Rádió 1 esetén: sehogy.
amúgy is nekik mindent lehet.
 #195846  Szerző: Snake05

troll írta: 2022.01.26. 19:49
mbalazs írta: 2022.01.26. 16:04 Borzalmas a műsorvezetés .........

Éveken át lehetett olvasni itt a fórumon, hogy a rádiók adjanak teret a fiataloknak. Most akkor mi a probléma?!
Az, hogy előbb talán megtaníthatnák beszélni szerencsétlent.
 #195845  Szerző: knoskamatee

troll írta:

Éveken át lehetett olvasni itt a fórumon, hogy a rádiók adjanak teret a fiataloknak. Most akkor mi a probléma?!
jogos a kérdés!
 #195844  Szerző: troll

#195843  Szerző: david72

Sajnos McFly rádió, éjjenezzetek most, aztán majd jön a futás meg a sikítás amikor minden nap ugyan az megy. Érdekelne, hogyan hogyan akarják teljesíteni a 35% magyar zenét, és a vállalásokat?! Egy deka magyart nem hallottam még.

DE amit hallottam: PUSSY, BITCH, PENIS, ASS, BUTTHOLE, MOTHERFUCKER, FUCK, szinte minden dalban.
 #195842  Szerző: Snake05

Röviden: ez egy kalap szar.

Hosszabban:
A zene alapvetően nem lenne rossz, de ismerve a Radi Factory-s rádiókat vezető két úriember és a zenei szerkesztő elvtárs eddigi munkáit, elég hamar unalmassá fog válni. Remélem, a mixek jók lesznek, Revolution leigazolása pedig nagyon jó ötlet volt...

Viszont! Az arculat egy tíz filléres fos, béna a kickoff, nulla vokális elem, R1-től átvett béna effektek, stb...
ÉS MI EZ A SZLOGEN???! "Base FM - Rap, Hip-Hop, R&B"!!!
Konkrétan a rádió által játszott zenei műfajok fesorolása! Ennél kreatívabb nem jutott eszükbe?! Azt meg hagyjuk is, hogy az emberek nagy részének fingja sincs arról, hogy ezek pontosan mit jelentenek...

Azért külön gratuláció jár, hogy sikerült a délutáni drive-timera berakni egy Sivák által előszedett, leszerepelt R1 DJ csajt, aki nem tud hangsúlyozni! Amikor először hallottam a megszólalását, azt hittem, valami balfasz rapbetét egy számban! :hehe:

Ezek a srácok ma sem váltották meg a világot.
 #195841  Szerző: asr27

mbalazs írta: 2022.01.26. 15:18 Eddig egyáltalán nem rossz, persze új dal kevés van benne de ez várható volt és valószínű hogy így is marad... Van benne bőven dance zene is, már csak arra leszek kíváncsi mennyire lesz változatos.
Fél órája hallgatom, de eddig egyetlen Dance zenét nem hallottam.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 18