RADIOSITE Fórum

• Base FM

#195947  Szerző: mihalylovics

Dani írta: 2022.01.30. 15:11 Vajon ez a rádió konkurenciát fog jelenteni a Rádió1-nek?
Ahogy már máshol is említésre került, itt az a lényeg, hogy ne jelentsen konkurenciát.
 #195945  Szerző: almos629

Dani írta: 2022.01.30. 15:11 Vajon ez a rádió konkurenciát fog jelenteni a Rádió1-nek?
Nem.
 #195944  Szerző: Dani

Vajon ez a rádió konkurenciát fog jelenteni a Rádió1-nek?
 #195943  Szerző: djlacee

Borzasztóan szól a stream.
 #195921  Szerző: IstvánB

Nekem tetszik, végre valami új van az éterben.
 #195880  Szerző: shadoe

Dani írta: 2022.01.27. 22:26

Szerintem Music vagy Roxy pótlék rádió kellett volna, hogy létrejöjjön erre a frekvenciára
Főleg úgy, hogy a Music JÁTSZOTT R&B-hez köthető zenéket (Drake, Khalid, stb.)
De a Music idejében volt DJ Revolution 2 óra a R1-en, ill. amíg nem terpeszkedett a helyi adókra a R1, volt Getto Swing.
Egy nem fővárosi hol hallhat most R&B-zenét? (Mínusz a Petőfi.)
Egyszóval minden téren vacakabb a helyzet. Ezt nem így kellett volna megoldani.
 #195879  Szerző: Dani

tomee írta: 2022.01.27. 22:00 Nem tudom egyébként, hogy eddig kinek mi a benyomása túl azon, hogy érdekes és formabontó a koncepció, de én még egy nap hallgatás után is nehezen értem, hogy milyen kutatás, felmérés vagy igény alapján lett pályázat erre kiírva, és mi hívta életre ezt a rádiót így ebben a formában.

Nyílván sokan kedvelik ezt a műfajt, nem állítom, hogy én se hallgatom meg, de soha nem éreztem úgy, hogy heti 2 óra Revolution mixen túl ebben van nagyobb potenciál, mert ez így ebben a mennyiségben baromira tömény 0-24-órában, főleg ismerve a hozzáállást, hogy mostantól kezdve kb. autopilot üzemmódban fog menni a Best-hez meg a Rock-hoz hasonlóan.
Szerintem Music vagy Roxy pótlék rádió kellett volna, hogy létrejöjjön erre a frekvenciára, arra nagyobb igény lenne, 24 órában tényleg sok egyféle zenei stílust játszani. Bár lehet, hogy kis idő múlva fognak módosítani majd a zenei kínálaton.
 #195878  Szerző: kondalyuk

Vannak hírek vagy bármi más szöveges tartalom? (Pl. programajánló)
 #195877  Szerző: JuVi

galacus965 írta: 2022.01.27. 14:23 Őszintén Szóval Nagyjából Tele van az FM Sáv Budapesten akkor már csak a Budapest FM 98.0-ra Kell Várni azt még pályáztatják
Ott valami pereskedés van éppen, ha jól tudom. Az egyik, a frekvenciapályázatból kizárt rádió és az NMHH között, azért nem indult még el ott semmi.
 #195876  Szerző: tomee

Nem tudom egyébként, hogy eddig kinek mi a benyomása túl azon, hogy érdekes és formabontó a koncepció, de én még egy nap hallgatás után is nehezen értem, hogy milyen kutatás, felmérés vagy igény alapján lett pályázat erre kiírva, és mi hívta életre ezt a rádiót így ebben a formában.

Nyílván sokan kedvelik ezt a műfajt, nem állítom, hogy én se hallgatom meg, de soha nem éreztem úgy, hogy heti 2 óra Revolution mixen túl ebben van nagyobb potenciál, mert ez így ebben a mennyiségben baromira tömény 0-24-órában, főleg ismerve a hozzáállást, hogy mostantól kezdve kb. autopilot üzemmódban fog menni a Best-hez meg a Rock-hoz hasonlóan.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 17