RADIOSITE Fórum

• Adótornyok

#196465  Szerző: p0tyi

A két város közt tökéletesen jön a telkibányai Mária, nincs is elhanyagolva! :D
 #196464  Szerző: nyikolaj

A Kazincbarcikai, Ózdi, nógrádi térség miért van ilyen durván elhanyagolva? Pl:a Kazincbarcikai Rádió M 95.9 mhz szinte alig jön tökéletes minőségben a város különböző részein. Az ózdi 99.5 mhz szintén... csak a belvárosban fogható tökéletesen.. Olyan mintha csak kisköz frekik lennének. A 2 város között pedig abszolút semmi még a gerincadók (Tokaj, Kékes) adói sem jönnek.
 #196449  Szerző: frekivadasz

p0tyi írta: 2022.04.15. 12:05 Átköltözött a 100.3 Rádió Dikh a Száva utcai toronyba. Kiakad a jelszintmérő a torony alatt a 92.9-en és a 100.3-on is.
Ezt meg tudom erősíteni 'távolról' is, jelentősen gyengült és interferenciás a vétele nálam Esztergom mellett, a Spirithez hasonlóan. Talán 1-2dB-lel erősebb csak nála.

A Klasszik esetében nem érzékelek változást, továbbra is a legerősebb nem széchenyi-hegyi fővárosi adás itt.

Ezekről bárki saját maga is meggyőződhet, ha szeretne az antennáimmal rádiózni: https://airspy.com/directory/

(Az oldal jelenleg hibásan közli azt az információt, miszerint az állomások nem elérhetők. Az ott megjelenő IPcím és port használatával létrehozható a kapcsolat.)
 #196446  Szerző: p0tyi

Jaja, és most már a városon belül is rendben van. Eddig voltak vele gondok.

Amit még megfigyeltem, hogy a Klasszik vétele is rengeteget javult. Szerintem az is költözött, de kizárható, hogy a SOTE-re vagy a Szávára, ma csekkoltam.

Most már csak a Rock-kal és a Sporttal kéne valamit kezdeni.
 #196444  Szerző: Glenn

Na, akkor jól láttam ott a múlt héten az új antennákat. Úgy tűnik, a nem a szecskáról sugárzó adók közül ez most a legerősebb.
 #196443  Szerző: p0tyi

Átköltözött a 100.3 Rádió Dikh a Száva utcai toronyba. Kiakad a jelszintmérő a torony alatt a 92.9-en és a 100.3-on is.
 #196417  Szerző: galacus965

Sziasztok Valaki Majd Csinál Egy FM Scan-t A Budapesti Városligeti Tó Előtt ott voltam napközivel tegnap 2022 04 08.án Üdvözlettel Lacus
 #196411  Szerző: Glenn

A SOTE tetején is vannak változások. Az északi árbocról a harmadik függőleges dipól átkerült magányosan egy kis árbocra a tető déli sarkára. Vélhetően erről mehet a 105,9. A magas torony alján is elforgattak egy kettős függőleges dipólt az eredeti pozíciójából. Jelenleg négy frekvencia megy innen és még legalább egy, de lehet, hogy kettő indulhatna a jelenleg nem használt antennákról.
 #196405  Szerző: galacus965

Vajon Az Új Budapest FM 98.0 Rádiónak Hol lesz az Antennája ? Honnan Fognak Sugározni? Valószínűleg ugyanott ahol a Civil Rádió Antennái voltak
 #196404  Szerző: Glenn

A száva toronyról lekerült a hatalmas T logó (pedig éjjel olyan szépen világított), de felkerült néhány FM-nek látszó antenna a Spirit FM antennái fölé. Menet közben nem láttam tisztán, de hogy eddig nem voltak ott, az biztos. Majd valaki gyalog közelítse meg a tornyot esetleg, hogy tényleg milyen antennák azok. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 87