Időközben szép csendben, különösebb hírverés nélkül az egyik legjobb magyar rádió lett, némi csiszolás után.
galacus965 írta: ↑2022.05.09. 11:36 Erre A Rádióra eltudnám Képzelni Keresztény Rock Zenéket A FM 103.9 A Rockra Ha már Rock Rádió én Szerettem A Keresztény Rock Zenéket jó lenne itt hallani azokat az Új Szövetség Gyülekezet szokott Rock zenéket adni itt is lehetne nem akkor nem kellene a Mária RádióTámogatom. Engem a Christian Rock-kal vissza lehetne csalogatni az FM-hez úgy, hogy már éppen készülök otthagyni. 15-20 éve volt egy nagy korszaka ennek a műfajnak. Kutless, Evermore, 4th Avenue Jones, Michael W. Smith, TobyMac és még sokat mások, iszonyat jó zenét nyomtak, és akkor még rövidhullámon is gyönyörűen jött egy ilyen külföldi rádió.
mihalylovics írta: ↑2022.05.04. 18:09Hogyne hallottam volna, azt sem mondtam, hogy ez olyan (ne károgj itt össze-vissza, ha olyat akarok hallani, bekapcsolom bármelyik osztrák Ö2-t), de az a név mégis jobban tükrözné ezt a mostani állapotot, mint a mostani (mint ahogy a Sláger FM se hasonlít mindenben a Sláger Rádióhoz)...Ugye, csak makogsz itt butaságokat, az Ö2 szerinted olyan, mint a Sztár FM volt...