RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#20419  Szerző: nyikolaj

De régebben mint ha több hírolvasó hölgy lett volna nem?Ott volt Rimaszécsi Rita,Szabó Erika nevezetűre is emlékszem,és ha jól tudom egy Vanda nevű kisasszony is tevékenykedett ott.Hamar bedobták a törcsit. :hehe: De az is lehet persze,hogy az Expresst u.n gyakorlati helyként fogták fel,és lehet most máshol rádioznak,csak én nem tudok róla. :gülü:
 #19946  Szerző: centerweb

Luigi írta:A Radio Express ma szolidáris volt a Gold FM-mel, ezért a nap nagy részében egyáltalán nem sugárzott a tokaji 101,8-on!
Nem úgy tűnik, mintha ezerrel rástartoltak volna a Gold korábbi hallgatóira...
A központi műsor nem akar menni ezen a frekvencián. A "helyi" az megy 18-tól másnap 6-ig.
 #19938  Szerző: Luigi

A Radio Express ma szolidáris volt a Gold FM-mel, ezért a nap nagy részében egyáltalán nem sugárzott a tokaji 101,8-on!
Nem úgy tűnik, mintha ezerrel rástartoltak volna a Gold korábbi hallgatóira...
 #19685  Szerző: nyikolaj

Srácok ez legyen a legkisebb baj az Expressel.
 #19679  Szerző: LuciFerko

Obladioblada írta:
LuciFerko írta:Szerintem ráfókuszálnak egy szerintük jó dalra. Más nem jut eszembe :oops:
Aha. És ehhez külön "rovatot" kell csinálni? Ennyi erővel (Jáksó után szabadon) mehetne így is:

Szerintünk ez egy jó dal, bár már elég régi és unjuk is, de nincs jobb ötletünk 9.30-ra című rovatunk következik... - DAL - Szerintünk ez egy jó dal, bár már elég régi és unjuk is, de nincs jobb ötletünk 9.30-ra című rovatunkat hallották.
Akár :D
 #19678  Szerző: Sakál

Ez így legalább ütne! :lol: :lol: :lol:
 #19677  Szerző: Obladioblada

LuciFerko írta:Szerintem ráfókuszálnak egy szerintük jó dalra. Más nem jut eszembe :oops:
Aha. És ehhez külön "rovatot" kell csinálni? Ennyi erővel (Jáksó után szabadon) mehetne így is:

Szerintünk ez egy jó dal, bár már elég régi és unjuk is, de nincs jobb ötletünk 9.30-ra című rovatunk következik... - DAL - Szerintünk ez egy jó dal, bár már elég régi és unjuk is, de nincs jobb ötletünk 9.30-ra című rovatunkat hallották.
 #19675  Szerző: LuciFerko

Obladioblada írta:Sok mindent nem értek az Expressel kapcsolatban, de ezt nagyon nem:

Tegnap hallottam először a Fókusz című rovatot, melynek már a neve is nagy fokú kreativitásról tesz tanúbizonyságot. A következőképpen nézett ki...

Fókusz című rovatunk következik... - Magna Cum Laude - Gondatlanságból elkövetett emberölelés - Fókusz című rovatunkat hallották.

Szóval miért is van fókuszban 2009-ben ez a dal? Mert lehet (erősen feltételes), hogy van, de a műsorvezető egy kurva szót nem mondott erről.

Ma ugyanez Tóth Petivel (ő volt reggel) és egy Lenny Kravitz dallal.

Komolyan nem értem. :oops:
Szerintem ráfókuszálnak egy szerintük jó dalra. Más nem jut eszembe :oops:
 #19673  Szerző: Obladioblada

Sok mindent nem értek az Expressel kapcsolatban, de ezt nagyon nem:

Tegnap hallottam először a Fókusz című rovatot, melynek már a neve is nagy fokú kreativitásról tesz tanúbizonyságot. A következőképpen nézett ki...

Fókusz című rovatunk következik... - Magna Cum Laude - Gondatlanságból elkövetett emberölelés - Fókusz című rovatunkat hallották.

Szóval miért is van fókuszban 2009 nyarán ez a dal? Mert lehet (erősen feltételes), hogy van, de a műsorvezető egy kurva szót nem mondott erről.

Ma ugyanez Tóth Petivel (ő volt reggel) és egy Lenny Kravitz dallal.

Komolyan nem értem. :oops:
 #19157  Szerző: VidámSrác

Obladioblada írta:
VidámSrác írta:(különösképpen az "időjárás velünk nem kockázat" mondatért, amit a mai napig nem tudtam értelmezni.)
Ezt úgy kell érteni, hogy az időjárás nélkülük kockázat. Tehát ha ők nem lennének, akkor bármikor, bárhol, bármilyen idő lehetne... És az milyen már? :P

Gondolkozz. Ez úgy lenne helyes, hogy ha meghallgatja az időjárás jelentésünket, akkor ön nem kockáztat, hiszen lesz ideje felkészülni, milyen idő lesz. Csak ez így szignálként szarabb lenne.
értem én, hogy hogyan értik, csak kicsit gáz a mondandót eképpen tömöríteni... ez mint valami utolsó tükörfordítás, ami eredeti nyelven nagyon frankón hangzik, de a nyelvtanárod szálanként tépi ki a haját, ha ezt így mondod neki.
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 97