Glenn írta: ↑2022.09.01. 17:27Úgy látom te nem viseled el, ha nem az agyon dicsőített márkájú készülékeden kívül más is ugyanazt produkálja. A Tecsun még mindig kevés egy boszorkánykonyhában felturbózott Videotonhoz képest. Én a helyedben örülnék, hogy van olyan készüléked amivel kinyílik a világ és nem dicsekednék.Promenád írta: ↑2022.09.01. 17:15Épp ezért jó, ha valaki nem a kis kínai gazdaságos rádiót használja készüléknek, hanem egy normális tunert egy megfelelő, irányított sok elemes antennával, vagy gyárt házilag egy tripleget. Én az utóbbival gyönyörűen veszem időnként olyan szinten, hogy az RDS is bejön. Sőt tovább megyek Tiszakécskéről az Aktív Rádió dettó, pedig ott sem vagyok a vonzáskörzet környékében sem elvileg.Na látod, ilyen az, amikor valakinek gőze sincs a vételkörzet fogalmáról.![]()
![]()
Szerinted hány ember hallgat rádiót az általad említett konfigurációval? És szerinted mi a vételkörzet valódi definíciója? Az NMHH ezt hogyan határozza meg? És miért kellett Tatabányán és Székesfehérváron újraindítani a Rádió 1 helyi adóját? Na ugye.
Javaslom továbbá, hogy egyszer próbálj ki egy "kis kínai gazdaságos rádiót", meg fogsz lepődni. Én egy Tecsun márkájút használok.
Amúgy meg én még itthon a tiednél is jobb konfiggal vételezek, mégsem írok ilyeneket, mert akkor a fél országot lekapcsolhatnák, mégis tele lenne nálam a sáv.
ON...
,, Minden adást úgy csinálj meg, hogy lehet az lesz az utolsó.''