RADIOSITE Fórum

• Rock FM

#197844  Szerző: p0tyi

Időközben szép csendben, különösebb hírverés nélkül az egyik legjobb magyar rádió lett, némi csiszolás után.
 #197326  Szerző: p0tyi

Én is hallottam a Rockon. A Rádió1-en még nem. De ott eleve gázosak egyes vidéki frekik a központi program alatt.
 #197325  Szerző: Snake05

A Rádió 1 egyes frekvenciáin ugyanez van pár napja szerintem. Nem minden zenénél nagyon feltűnő, de például a reklám, termék, stb. szignáloknál ahol a csaj beszél, ott egyértelműen hallatszik, hogy valami nem százas. Ez csak a központi adást érinti, a helyi műsoroknál minden fasza.
 #197324  Szerző: kl439

Sziasztok!
Ha valaki ma hallgatta online ezt a rádiót, tapasztalt-e hanghibákat?
Nálam néhány percenként elkásásodik a hang, aztán átmegy tompa takaró alól szólóba. Bocs az amatőr hasonlatokért, de ez adja vissza legjobban a helyzetet. A netet, hifit leellenőriztem, rendben van.
 #196565  Szerző: p0tyi

Ott vannak a Manna FM-en magas dózisban. Az nem jó?
 #196564  Szerző: shadoe

galacus965 írta: 2022.05.09. 11:36 Erre A Rádióra eltudnám Képzelni Keresztény Rock Zenéket A FM 103.9 A Rockra Ha már Rock Rádió én Szerettem A Keresztény Rock Zenéket jó lenne itt hallani azokat az Új Szövetség Gyülekezet szokott Rock zenéket adni itt is lehetne nem akkor nem kellene a Mária Rádió
Támogatom. Engem a Christian Rock-kal vissza lehetne csalogatni az FM-hez úgy, hogy már éppen készülök otthagyni. 15-20 éve volt egy nagy korszaka ennek a műfajnak. Kutless, Evermore, 4th Avenue Jones, Michael W. Smith, TobyMac és még sokat mások, iszonyat jó zenét nyomtak, és akkor még rövidhullámon is gyönyörűen jött egy ilyen külföldi rádió.
 #196561  Szerző: galacus965

Erre A Rádióra eltudnám Képzelni Keresztény Rock Zenéket A FM 103.9 A Rockra Ha már Rock Rádió én Szerettem A Keresztény Rock Zenéket jó lenne itt hallani azokat az Új Szövetség Gyülekezet szokott Rock zenéket adni itt is lehetne nem akkor nem kellene a Mária Rádió
 #196550  Szerző: p0tyi

OFF: Egyébként a regionális osztrák közszolgálati rádiók tényleg elindultak nosztalgia irányba a korábbi népzenés-schageres vonalról, és szerintem rohadt jó lett, meg a hallgatottság is kilőtt. A Radio Wien meg eleve oldies adó volt. Csak halkan mondom, de a Dankónak is jól állna, ha hígulna kicsit külföldi és magyar retro-oldies dalokkal, miután átpozicionálták a Retrót.
 #196549  Szerző: Fakocka

Szerintem is egész rendben van A Rock Rádió, időnként vannak gyenge pillanatai de alapvetően hallgatható, így is rétegrádiónak számít, valamilyen szinten meg kell szolitaniuk szélesebb körben a hallgatókat. Így is rádióban szinte soha nem hallott ritkaságok is lemennek, pl: V.M. Band, Oké együttes, KGB, Dinamit stb... És az sem utolsó szempont, hogy kevés a szöveg, franc kíváncsi a sok hülyeségre.
A mai Retró rádió már egy teljesen más vilag, nem sok köze van A Rockhoz.

Sztár FM nek több korszaka létezett, volt az euro disco/lakodalmas időszak és később 60-70 es évekbeli oldies vonal, nekem mind a kettő nagyon tetszett, kár érte hogy már nincs.. hátha egyszer vmelyik okostojas kitalálja, hogy legyen egy ilyen rádió is.
 #196548  Szerző: Glenn

MIndenképpen jó, hogy van ez a rádió, hiánypótló és többnyire hallgatható. Jól merít a sokféle rockirányzatból, csak néha "határeset" zenék is becsúsznak (LGT - Szól a rádió). Még talán gyúrnak rajta, jó lesz ez. :yeah:
mihalylovics írta: 2022.05.04. 18:09Hogyne hallottam volna, azt sem mondtam, hogy ez olyan (ne károgj itt össze-vissza, ha olyat akarok hallani, bekapcsolom bármelyik osztrák Ö2-t), de az a név mégis jobban tükrözné ezt a mostani állapotot, mint a mostani (mint ahogy a Sláger FM se hasonlít mindenben a Sláger Rádióhoz)...
Ugye, csak makogsz itt butaságokat, az Ö2 szerinted olyan, mint a Sztár FM volt... :lool:
Ezzel az erővel lehetne a neve Roxy vagy akár Class FM is, igaz?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 22