RADIOSITE Fórum

• Vital FM - Debrecen - 102.4 MHz

#18898  Szerző: Andrew5

a szakértők illetve a jazz és bkues elismert "tudósainak" összehalászása folyamatban van lassan a végére érünk az egyeztetéseknek és jönnek a tematikus, jazz és blues műsorok. ;)
 #18889  Szerző: mg

... ne a kommunikáció szakosok közt keresgélj...

egy közösségi rádióba olyan emberek kellenek, akik egy-egy témában otthon vannak, akár munkájukból, akár hobbijukból kifolyólag napi szinten foglalkoznak vele, legyen az zenei stílus, művészeti ág, a kultúra valamelyik szeglete, sport, veteránautók, utazás, akármi, és erről képesek bármennyit beszélni. ők viszont nem fognak a névnaposok köszöntésével meg kis színes hírek beolvasásával bohóckodni, de csinálnak kiváló tematikus műsorokat.

olyan önkéntest nem fogsz találni, aki sablon rádiós dolgokat hallgatható szinten prezentál.
 #18882  Szerző: Andrew5

Akár hiszitek akár nem rengeteg embert meghallgattam már innen a kommunkiációs szakosok közül is de egytől egyig borzalmas volt.

:S :S :S :S

De majd csak felnövünk. ;)
 #18880  Szerző: jimmer

A toborzást én is jó ötletnek tartom, mi is csinálunk ilyet, és megmondom úgy tűnik bevált. Jött sok nagyképű aki a miki mögött nyuszika lett és makogott, de néhány nagyon jó mondokájú embert is sikerült kifogni, szóval egyenlőre azt mondom, megéri.

Béla: Smile - van topikja is.
 #18867  Szerző: NagyBela

Jimmer!

Igazad van, ugyebár egy kisköz, de bármely más egyébb rádió is attól színes minél több ember készíti a műsorokat. Aki pedig karban tartja mindezt, azelőtt minden tiszteletem! Majd privátban megírhatnád, hogy melyik rádióban dolgozol mert kiváncsi vagyok a műsorstruktúrára.

Andrew neked csak annyit mondanék, hogy toborozz önkénteseket, ahhoz nem kell pénz ezt csak azért mondom, ha szakmabelit veszel fel az egy idő után, ha nem azonnal kérni fogja az árát.
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 59