Az onlinestream.live oldalon keresztül lehet hallgatni a rádiót,ezen a linken.
http://s01.flexlive.tk:8880/budfm.mp3
http://s01.flexlive.tk:8880/budfm.mp3
mihalylovics írta: ↑2022.11.03. 00:28Régen az RDS cafe98,6 volt, most lehet marad ez, de a cafe98 se lenne rosszp0tyi írta: ↑2022.11.03. 00:13 Azt még el kéne dönteni, hogy kisbetűvel írnak mindent, mint régen, vagy sem.RDS némileg változottt, most már a PS __cafe__ (így, csupa kisbetűvel), az RT-n lehetne még változtatni (remélem, ez előbb-utóbb dinamikus lesz (aktuális dalcím), bár, ez a társrádió Trend FM-nél sincs így, valamint a PTY sem teljesen helyes, "Pop M" helyett jobban passzolna a "Other M", vagy méginkább a "Varied")...
Mert ha igen, akkor pl. a weboldal tele van még nagybetűkkel. Meg pl. az RDS is. Meg a RadioText különírt Radio Cafe-val pl. Apróság nyilván, de ha már karakter...
Abban is lehetne egy döntés, hogy akkor radiocafé98 vagy radiocafé 98.0
p0tyi írta: ↑2022.11.03. 00:13 Azt még el kéne dönteni, hogy kisbetűvel írnak mindent, mint régen, vagy sem.RDS némileg változottt, most már a PS __cafe__ (így, csupa kisbetűvel), az RT-n lehetne még változtatni (remélem, ez előbb-utóbb dinamikus lesz (aktuális dalcím), bár, ez a társrádió Trend FM-nél sincs így, valamint a PTY sem teljesen helyes, "Pop M" helyett jobban passzolna a "Other M", vagy méginkább a "Varied")...
Mert ha igen, akkor pl. a weboldal tele van még nagybetűkkel. Meg pl. az RDS is. Meg a RadioText különírt Radio Cafe-val pl. Apróság nyilván, de ha már karakter...
Abban is lehetne egy döntés, hogy akkor radiocafé98 vagy radiocafé 98.0
djlacee írta: ↑2022.11.03. 00:11A weboldalon nyomtam rá az online hallgatásra. Te mivel próbálkozol?Marcii írta: ↑2022.11.03. 00:04 Nekem valamiért nem indul el az online streamAzt írja [access denied]. Ha olvassa valaki a rádiótól, légyszív javítsátok, 10 fő a max megengedett hallgatószám! Ezért nem tudjuk hallgatni többen.![]()
Marcii írta: ↑2022.11.03. 00:04 Nekem valamiért nem indul el az online streamAzt írja [access denied]. Ha olvassa valaki a rádiótól, légyszív javítsátok, 10 fő a max megengedett hallgatószám! Ezért nem tudjuk hallgatni többen.![]()