RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#198418  Szerző: altermanus

akkor szeretném kérni Seres Rezső szomorú vasárnapját. :megusta:
 #198407  Szerző: Glenn

Derrick írta: 2023.02.20. 13:07 Miért nem játszanak semmit a méltatlanul elfelejtett Darányi E. Sándortól ? ? ?
Próbáltad már kérni kívánságműsorban? Néha elég ritka számokat kérnek, amiket le is szoktak játszani.
 #198403  Szerző: Derrick

Miért nem játszanak semmit a méltatlanul elfelejtett Darányi E. Sándortól ? ? ?
 #198389  Szerző: altermanus

Buszosgabika írta: 2023.02.18. 01:44 Szevasztok. Őszíntén szolva nem latom letjogusultsagat ennek a radionak jelenleg.
Nota es operett siman mehetne a Bartókon is.
Foleg hogy a Kossuthon is van notamusor.
Ehelyett inkabb egy 60as 70es 80as evek zeneit jatszo radiot kellene csinalni. Erre sokkal nagyobb az igeny foleg itt videken. At is nevezhetnek pl:Szenes radiora.
Masik problemat a lefedettsegben latom.
Nalunk itt Szekszard,Kalocsa kornyeken de mondhatam akar Kiskorost , nagyon gyatra a lefedettsege peldaul Szekszardon abszolut nem foghato. Regebben meg be bejott pecsrol a 104.6 on, de amiota a Karc Fmet beraktak a 104.5 re azota nincs Danko a megyeszekhelyen. Olvastam hogy bonyhadrol allitolag lesz vagy van mar de az kb annyit er mint a bajai hogy a varos hataraban mar susog. Annyira szorjak nekik a frekiket azert erre illo lenne odafigyelni.
Szerintem van értelme, mert a Bartókon inkább komolyzenét játszanak vagy Jazz-t.
Nekem az a véleményem (nem politikai szempontból), hogy van egy News, Talk Rádió a Kossuth, könnyűzene Petőfi, Komolyzene Bartók, és egy idősebbeknek szóló, régi zenét játszó rádió a Dankó személyében.
Néha én szoktam hallgatni, mert azokon a zenén nőtem fel, nem kozmixon szocializálodtam mint más :troll:
Amúgy, hétvégén van fél-fél óra nótaműsor a Kossuthon. Szerintem az a fél óra nem sok, annak aki szereti a hegedűszót.
Az, hogy hogyan van a lefedettség, minden nagyobb gerincadóra 100W-tal kiküldeném a nagyközönségnek, hisz a közszolgálatnak ez is része. Aztán, hogy milyen hírek mennek, az már más kérdés. de én a parlamenti adást ki kitenném legalább MW-re, mondjuk a mostani Dankó 1116, és 1251kHz-re.
 #198386  Szerző: Buszosgabika

Szevasztok. Őszíntén szolva nem latom letjogusultsagat ennek a radionak jelenleg.
Nota es operett siman mehetne a Bartókon is.
Foleg hogy a Kossuthon is van notamusor.
Ehelyett inkabb egy 60as 70es 80as evek zeneit jatszo radiot kellene csinalni. Erre sokkal nagyobb az igeny foleg itt videken. At is nevezhetnek pl:Szenes radiora.
Masik problemat a lefedettsegben latom.
Nalunk itt Szekszard,Kalocsa kornyeken de mondhatam akar Kiskorost , nagyon gyatra a lefedettsege peldaul Szekszardon abszolut nem foghato. Regebben meg be bejott pecsrol a 104.6 on, de amiota a Karc Fmet beraktak a 104.5 re azota nincs Danko a megyeszekhelyen. Olvastam hogy bonyhadrol allitolag lesz vagy van mar de az kb annyit er mint a bajai hogy a varos hataraban mar susog. Annyira szorjak nekik a frekiket azert erre illo lenne odafigyelni.
 #197950  Szerző: p0tyi

Ideje lenne 17-20 közt is az Aranylemezek c. műsornak. Meg éjszaka is játszani örökzöldeket.
 #197193  Szerző: Blauweiss

Hiánypótló és jó ez az új műsor, jó irány. Kíváncsi vagyok, hogy a grófók mikor jönnek egy mulatós sávba.
 #197192  Szerző: p0tyi

Ha okosan csinálják, nem lesz népharag, csak szépen felívelő hallgatottság. Tematikus zenei műsorsávokkal játszani napközben viszont nem okos...
 #197191  Szerző: bandras

Kint voltam ma a telkünkön és ma szembesültem ezzel az új műsorsávval. A telekszomszéd ugyanis elkötelezett Dankó Rádió hallgató, ami azt jelenti, hogy amikor a kertben van, akkor max. hangerőn szól a rádió. Ma délelőtt meg füleltem, hogy nocsak, áttért a Retróra? Az volt a furcsa, hogy 60-as, 70-es éveket idézte a kínálat, ami meg manapság már nem Retró Rádió, aztán akkor esett le, hogy ez a Dankó lesz.

Szerintem tesztelgetik a fogadtatását. Mondjuk én simán bevállalnék - a népharaggal együtt is - egy totális váltást az oldies vonalra, mert nagyot dobna a hallgatószámon. Ezt azért szerintem egy az egyben nem fogják meglépni, de érezhető, hogy efelé tapogatóznak.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 81