Laci95 írta:am fm dx hungary youtube csatornájánAM/FM DX Hungary "megosztott" rádiója
Laci95 írta: ↑2023.01.28. 11:34 Sziasztok mi a oka hogy Budapesten nem lehet fogni Külföldi középhullámú adásokatMár hogy a viharba ne lehetne fogni?
joe írta: ↑2023.01.23. 19:38ez szuper, köszi! már tényleg csak egy embert kell találnom, de az talán egyszerűbb lesz. a készúléket sajnálnám kidobni, elég jó volt ez ahhoz, hogy csak veszni hagyjam...mihalylovics írta: Nekem is van egy ilyen készülékem, de egy baj van vele: már beszart: se AM-en, se FM-en nem vesz semmit. Tud valaki egy jó szerelőt, aki esetleg meg tudná csinálni?Nem feltétlen jó szerelő kell, hanem aki ráér kicserélgetni a benne lévő 30-40db elektrolit kondenzátort. Ebay-en felújító csomagok is kaphatók hozzá.
https://www.ebay.com/itm/123310134846?h ... R9SXnv67YQ
mihalylovics írta: Nekem is van egy ilyen készülékem, de egy baj van vele: már beszart: se AM-en, se FM-en nem vesz semmit. Tud valaki egy jó szerelőt, aki esetleg meg tudná csinálni?Nem feltétlen jó szerelő kell, hanem aki ráér kicserélgetni a benne lévő 30-40db elektrolit kondenzátort. Ebay-en felújító csomagok is kaphatók hozzá.
Chucky írta: ↑2023.01.17. 08:11 Sziasztok,Nekem is van egy ilyen készülékem, de egy baj van vele: már beszart: se AM-en, se FM-en nem vesz semmit. Tud valaki egy jó szerelőt, aki esetleg meg tudná csinálni? (még valamikor 1988 körül "csempésztük be" az országba, akkor AM-en kívül max. a Danubiust és a Balaton környékén az Ő3-at tudtuk vele hallgatni), régi szép idők...
Előkotortam a jó öreg Sony ICF 7600 DS kisrádióm. A nagy mennyiségű elektroszmog ellenére azért jövöget ez az középhullámon a lakásban is. Majd ha jobb idő lesz kimegyek vele a kertbe.
Ami megütötte a fülem tegnap este egy kis olasz adó, a Power927. Egész jó soul zenéket adott. Az mwlist szerint csak 1kw az adó, ennek ellenére élvezhetö minőségben szólt.
Készítem a listát.![]()