RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#19827  Szerző: LuciFerko

szerintem a köv fordulóban pályáztatják mert miért ne..
 #19826  Szerző: nyikolaj

És akkor most az van,hogy van a 106.5,és ne feledkezzünk meg a 101.6-ról sem.Melyik frekire röpül rá valaki hamarabb?Egyébként az utóbbival mi a helyzet?
 #19825  Szerző: mg

aki nem egy helyben ülve rádiózgat egész nap, annak csak akkor lesz alternatíva a kisközlefedettségű rádió, ha kifejezetten azt keresi, ami azon szól. főleg, ha nagyrészt az automata kereső se áll meg rajta.
 #19824  Szerző: Obladioblada

Nagyon elkanyarodtunk a témától. Forduljunk vissza...

Felhívtam Márton György NHH szóvivőt, hogy mizujság, hogy sikerült lekapcsolni, ha sikerült, meg szerettem volna kérdezni Nyíregyházát is, de azt mondta, hogy mivel éppen Olaszországban nyaral a családjával, így térjünk erre vissza a jövő héten. Ennyi. Nem lettünk okosabbak. :P
 #19823  Szerző: nyikolaj

Avas,Park Eper...A vételkörzetük egyforma,mert ez ugyebár szabály a kisrádioknál.Csak a zenében üt el a Park.Számomra kicsit elvont.
 #19822  Szerző: Obladioblada

LuciFerko írta:a Rádió Avas milyen a városban?
Mint az Eper, én nem látok különbséget a kettő között a vételkörzetben. Zeneileg sem. pedig már magyarázták többször, csak hülye vagyok hozzá. Nekem sem stílusom, nem is nagyon hallgatom egyiket sem...
 #19820  Szerző: nyikolaj

Földrajzi helyzettől függ.Érdekes mert az Avas ha nem tulzok tisztán jön Miskolc keleti részén(és még távolabb)Az Auchan-ba mindig az Avas szól.Viszont a belvárosban,a sétálótol haladva pocsék.De végül is foltokban mindenhol jön.Az expresshez tudnám hasonlítani ilyen szempontból. :csukottszem:
 #19817  Szerző: LuciFerko

a Rádió Avas milyen a városban?
 #19815  Szerző: nyikolaj

Az Eper nem fog csodákat tenni,mert szerintem az csak egy egy réteg rádio.Nem mindenki szereti azt a stilusu zenéket.(én sem)Az meg kevés,hogy foltokban jön város szerte,még ha tisztán jön akkor is.Mint tudjuk,az Egyetemváros a vonzáskörzete.Az avason más rádio is tökéletesen jön.Még a R35 is.
  • 1
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 222