Richmonde írta:Nem értem, esküszöm. Ritkán jövök már fel, de még mindig azt látni, hogy vannak itt olyanok, akik azt hiszik, hogy kártyán, vagy kockán nyerik frekvenciájukat a rádiók. Imádom azokat a kívánalmakat, hogy melyik rádió kellene melyik frekvenciákra, legyen itt Best, amott meg R1. De inkább oda tegyenek Base-t, mert ott már a pesti sistereg, A fórum évek óta nem változik... Szomorú.
Alapjába véve igazad van. DE! Megértem a fiatalembert, mivel olyan szinte megy bürokratikus úton a frekvenciák osztogatása, pazarlása, hogy az valami eszméletlen. Ha a dankó és a kossuth kap egy vételkörzetben több frekvenciát is, akkor ennyi erővel a Best, vagy a Base is kaphatna akár Keszthelyen is és minden nagy és közepes méretű városban egy-egy helyi frekvenciát.
A dankónak sincs nagyobb hallgatótábora, mint amekkora a Bestnek, vagy a Base-nek lenne egy közel országos lefedettség után.
De mint tudjuk, ebben az országban a fiatalok le vannak sz@rva, a nyugdíjasoknak pedig ki van nyalva az a bizonyos.
Azt is tudjuk, hogy ez miért van így. Azért mert a 60+os korosztály jelentős része fideszes, a 30 év alattiaknak pedig a 15-20 százaléka sem.
Ha rajtam múlna, az összes vallási radiót és a dankót is egy az egyben megszüntetném és a bartókot alakítanám át olyanná, hogy legyen rajta vallási tartalom és a dankón hallható zenék is ott legyenek hallhatóak. Rengeteg frekvencia szabadulna fel, mindenhol megtaláná mindegyik korosztály a számára megfelelő tartalmat.