RADIOSITE Fórum

• Danubius Rádió, Youventus Rádió, BDPST Rock, Roxy Rádió

• Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
Engedéllyel rendelkező online rádiók fóruma
 #198693  Szerző: tomee

Szerintem is elég lett volna ha simán csak "Roxynak" van elnevezve, mert amúgy így is lett levédetve, nem a Music toldalékkal. Plusz a Music jó volt meg minden, de azért sosem volt olyan erős brand, mint a Roxy a fénykorában. Mindegy, leghamarabb hétfőn úgyis kiderül, hogy miről van szó valójában.
 #198692  Szerző: zoLee

Nem valami szerencsés a név választás.

A 2 korábbi rádióból gyúrtak össze egy nevet, nagyon kreatív :D

Ha a "Roxy Rádió" név védett és foglalt, miért nem lett akkor már Roxy DJ
(Roxy Deejay)?

Ha ezt ütöd be a gugliba, egyből a régi jó dance rádiónk jut eszedbe, és annak az ikonikus műsora, a Roxy DJ, amit az összes budapesti fiatal akkoriban hallgatott.

A Roxy (Rádió) és a Music (FM) szóból kiindulva csak is dance rádió lehet.
Hatalmas átverés lenne, ha heavy metalt vagy mittomén' mulatós zenét akarnának játszani :lool:

A Roxy Musicról pedig egy brit rock együttesről találni zenei anyagot, híreket, és minden mást.
Ahogy Glenn belinkelte.

Butaságot követtek el :(
Persze attól még a tartalom lehet hogy kiváló lesz :)
Bízom benne.
 #198690  Szerző: IstvánB

Nekem is ez a Roxy Music jutott eszembe mikor megláttam. :D
 #198688  Szerző: asr27

Köszi!
Erre én is kíváncsi leszek. :yes:
 #198686  Szerző: asr27

IstvánB írta: 2023.03.23. 09:59 NMHH oldalán megtalálható. ;)
Nem lövöm le a poént. :sealed: Én várom. 8-)
Számomra az nmhh oldala mindig is túlbonyolított volt, semmit sem lehet megtalálni rajta, egyszerűen.
Ezt sem találom... :(
 #198685  Szerző: kondalyuk

Én mind a 3 régi nagy márkát szívesen látnám a valódi éterben, mint ahogy visszatért a Rádió1 és a Café is, számomra érthetetlen, hogy ezek a nevek itt landoltak.

Bár úgy tudom, anno a Juventus-Sláger váltást azért lépték meg, mert már a Juventus egy elfáradt brand volt.
 #198679  Szerző: tomee

IstvánB írta:NMHH oldalán megtalálható. ;)
Hát én így a néven elsőre inkább felszisszentem, minthogy ennyi év után elégedetten hátradöltem volna, de majd meglátjuk. Remélem, azért mixek is lesznek, és nem csak non-stop zene, mert azért annak idején ez ennél többről szólt.
 #198630  Szerző: IstvánB

NMHH oldalán megtalálható. ;)
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 24