IstvánB írta: ↑2023.04.04. 22:07 Most bedobták a köztudatba, nézik a véleményeket és még tudják formálni a végeredményt.Azt a meglepődés részét nem teljesen értem a részükről, hogy be lett harangozva, hogy "visszatér" a Roxy, erre az emeberek értelemszerűen a régire kezdtek asszociálni, és ezzel kapcsolatban lettek igényeik, majd ezeket az amúgy jogos elvárásokat kellett kicsit lejjebb tekerniük, illetve magyarázkodniuk.
Hifi minőség az nagy előnye lesz.
Radio Inside szerintem még nem fog rettegni, hogy konkurencia érkezik.![]()
A bejelentés előtt én nagyjából olyannak képzeltem el, mint amilyen most a Rise FM, de itt a stílusok alcsatornákra való bontása értelemszerűen nem fog megvalósúlni.
Attól, hogy inkább mainstream lesz én annyira nem mászok falra, ha közben vegyítve van régebbi zenékkel, mert tuti változatosabb lesz, mint korábban bármikor, bár Ed Sheeran-re meg a többiekre bőven ott van jelenleg nekik a Danubius meg a Juventus.
Véleményem szerint akkor sikerülne legjobban az egész, ha:
- Vissza tudnák Bakonyi Gábort hozni station voice-nak (nem véletlen, hogy a R1 is ragaszkodott a reboot után Bognár Tamáshoz, illetve a Retro Kautzky Armandhoz)
- Ha még konzerv formában is, de lennének visszahallgatható mixek, mert az mindig hozzátartozott a brandhez.
Tartok tőle, hogy ilyen szempontok amúgy nincsenek, de majd úgyis kiderül milyen lesz, és nyilván tud majd forálódni a visszajelzések alapján.