altermanus írta:Akkor egyszónak is 100 a vége, nincs miben reménykedni. 2018 után főleg.Hát a remény hal meg utoljára, nem szabad feladni
Hátha megindul egyszer valami változás a fejekben.
altermanus írta:Akkor egyszónak is 100 a vége, nincs miben reménykedni. 2018 után főleg.Hát a remény hal meg utoljára, nem szabad feladni
p0tyi írta: ↑2023.04.08. 23:19Hát drukkolok nekik én is, nekem mindegy hogy ki vàltja le ezt a kormányt csak húzzanak már a francba.Fakocka írta:bárkit egy pillanat alatt tönkre tesznek a propaganda médiával, lásd; Márki Zay Péter..Kimondtad a lényeget. Bárki újat tönkretesznek. Gyurcsányon és a körén már nincs mit tönkretenni.
Mégis van már 20%-uk, és egyre nő... ezeken az embereken (már) nem fog semmilyen Fidesz hazugság.
Ezért látok potenciált most a DK-ban.
altermanus írta:Kutyapártos hozzászólással nem értek egyet. Szerintem egy vicc párt aki nem is akar politizálni, inkább arra hívja fel a figyelmet ami éppen történik az országban. Hányan szavaztak rajtam kívűl a kutyákra?Én több forrásból is hallottam hogy elég jó kapcsolatot ápolnak már a Fidesszel a Kutyák, nem véletlenül nem hajlandóak összefogni az ellenzékkel, ez már jó néhány szavazatvesztés, nem hiszem hogy olyan sokan elfordultak volna tőlük ha összefognak.
100k szavazójuk nem volt országos szinten.
Fakocka! Állj elő ötlettel, csináljuk, hogyan takarítsuk el? Van ötleted?
altermanus írta: ↑2023.04.08. 23:06 Kutyapártos hozzászólással nem értek egyet. Szerintem egy vicc párt aki nem is akar politizálni, inkább arra hívja fel a figyelmet ami éppen történik az országban. Hányan szavaztak rajtam kívűl a kutyákra?A Kutyapárt és a DK szavazói között szerintem minimális átjárás van. A Kutyapárt és a többi ellenzéki párt szavazói között viszont elég nagy lehet. A Kutyapártban nagyobb fantáziát látok, mint az összes többi pártban, csak valahogy konszolidálódniuk kéne.
100k szavazójuk nem volt országos szinten.
Fakocka! Állj elő ötlettel, csináljuk, hogyan takarítsuk el? Van ötleted?
Fakocka írta:bárkit egy pillanat alatt tönkre tesznek a propaganda médiával, lásd; Márki Zay Péter..Kimondtad a lényeget. Bárki újat tönkretesznek. Gyurcsányon és a körén már nincs mit tönkretenni.
Fakocka írta: ↑2023.04.08. 21:59 Én nem vagyok DK fan, de 1000 szer inkább Gyurcsány mint Orban, ez az ország a teljes abnormalitás irányába halad es itt mar reg nem arról van szo, hogy melyik partnak drukkolok.Itt megállnék egy szóra. Én is örülnék egy DK-s kormánynak, de lássuk be, a propaganda erősebb mint a DK. Sőt bármilyen kormánynak örülnék, csak ne Orbán legyen. Csak hát propaganda.
Nagyon elkeserít azon ellenzéki tarsaimnak a véleménye akik meg mindig Gyurcsányt latjak a fo bűnbaknak, holott kb 4 evet volt Orbán 17 évével hatalmon!