RADIOSITE Fórum

• Gold FM - Eger, Tatabánya

#19901  Szerző: LAZLOW

Obladioblada írta:Ja, és kíváncsi lennék Veres Gábor, Bálint Judit, Vályi Zsolt, stb. arcára... "Soha nem kapcsolják le."
Mi másképp gondoljuk :hehe:
 #19899  Szerző: Obladioblada

Ja, és kíváncsi lennék Veres Gábor, Bálint Judit, Vályi Zsolt, stb. arcára... "Soha nem kapcsolják le."
 #19898  Szerző: Obladioblada

VidámSrác írta:
LAZLOW írta:Mindenesetre az érdekes, hogy sehol nem hallani semmit az esetről, lehet mindenki be van fenyítve :ninja:
hát reméljük, hogy az nhh részéről ez a szótlanság - a szóvivő nyári első szabadságán kívül - azt jelenti, hogy előbb lekapcsolják még a nyíregyházi adót is és csak azután kommunikálják a sikeres akciót. és ha ez így van, akkor ennek mondjuk holnap (vagyis ma, vagyis csütörtökön) meg is kellene történnie. :shock: :shock:
Azért az is jó, hogy nincs helyettes szóvivő, aki informálhatná a médiát. Direkt rákérdeztem Márton Györgynél, hogy nincs valaki akit esetleg felhívhatnék? Közölte, nincs, majd keressem őt a jövő héten. Magyarország, 2009.

Tehát, ha le is kapcsolják a nyíregyit is, és sikeres is lesz az akció (értsd. senki nem kapcsolja vissza, miután elmennek a hatóságok), akkor sem fogjuk tudni a részleteket, amíg a szóvivő úr haza nem tér a nyaralásból. Nem baj. Ráérünk.
 #19896  Szerző: VidámSrác

LAZLOW írta:Mindenesetre az érdekes, hogy sehol nem hallani semmit az esetről, lehet mindenki be van fenyítve :ninja:
hát reméljük, hogy az nhh részéről ez a szótlanság - a szóvivő nyári első szabadságán kívül - azt jelenti, hogy előbb lekapcsolják még a nyíregyházi adót is és csak azután kommunikálják a sikeres akciót. és ha ez így van, akkor ennek mondjuk holnap (vagyis ma, vagyis csütörtökön) meg is kellene történnie. :shock: :shock:
 #19892  Szerző: LAZLOW

Itt Nyíregyházán a 102.6-on még masszívan megy az éterszennyezés :cry: Szerintem nagyon kemény menet lesz errefele, foggal körömmel fognak ragaszkodni az adóhoz. Bár az is megeshet hogy még nem járt a hatóság........ Mindenesetre az érdekes, hogy sehol nem hallani semmit az esetről, lehet mindenki be van fenyítve :ninja:
 #19888  Szerző: centerweb

Akkor meg nem tudom mi van, mert a faluban akitől kérdeztem azt mondja csend van. Lehet valaki szórakozik..
 #19887  Szerző: Szepi

Hála istennek csak fehér zaj megy a 106.5-ön. :D
 #19885  Szerző: LuciFerko

diósgyőri csaj szerint SSSSSSSSSSSSSSSSSSS van
 #19880  Szerző: centerweb

Valaki gyorsan nézzen rá a 106.5-re, és mondja azt hogy csak nálam csinál valami cucc interferenciát vagy valami, mert előbb megnéztem 2 rádión is, és a 106.5-ön megy a nagy csend, RDS nélkül. :(
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 222