zoLee írta: ↑2023.05.03. 17:19 Nos...Látod, az a legnagyobb baj, hogy másodszor is beégeted magad a tudatlanságoddal, de mindezt úgy, hogy ki akarsz engem oktatni, miközben képtelen vagy utánanézni a tévedésednek. Ezer forrás van, könnyen ellenőrizhetted volna az elkapkodott helytelen állításodat, de nem tetted, csak újra leírtad.
Kedvedért azért utánanéztem.
NEM létezett![]()
1998ban indult, osztott frekvencián, és 99ben kapta meg 0-24ben a 96.4et.
Tehát mégegyszer, csak neked: 1996-ban indult a Roxy. Este 8-tól reggel 4-ig szólhatott, utána délig Melody FM, majd Budapest Rádió ment a frekin. Végül az országszerte kiírt helyi és körzeti pályázaton (amit a végre elfogadott Médiatörvény tett lehetővé) sok egyéb osztott freki mellett a 96,4-et is megnyerhette egy rádió, és ez a Roxy lett.
zoLee írta:Nem kellett utánanézni, mert ismerem a történetét.Szerintem utána kellett volna nézned, mert - mint látható - nem ismered a történetét.
Hallgattam míg létezett.
Megjegyzem, éppen én vagyok az, akinek viszont nincs erre szüksége, mivel én tényleg az első perctől hallgattam (sőt reléztem is
Peace!
Az igazat, csakis az igazat, a színtiszta igazat mondom, Isten engem úgy segéljen!