Lehet, hogy van tartozásunk de Dombóváron is megkaptuk! az más kérdés, hogy egyben fizettünk ki fél évet. Ráadásul eddig potyára mert rajtunk kívülálló okokból még szólni sem tudunk 
p0tyi írta:Van róla szó, hogy a Rádió Plusz akar egyáltalán balatoni frekit?asr27 írta: ↑2023.05.15. 18:40 Ez aztán abszolút hiánypótló itt a Balatonnál is az éterben.Arra is van esély, ha a Rádió Plusznak is sikerül tihanyi frekit szereznie. Ott van még a 98.9. Ez valóban idősebb korosztálynak szól, de szerintem még így is hiánypótló.
Fél órát hallgattam, a Retro és a Rádio 1 zenéi szólnak vegyesen.
Egy valódi új zenét sem hallottam.
Magyar rádiós piac egy nagy nulla.![]()
Csoda is lett volna, ha egy változatos, pörgős, friss zenéket játsszó rádiót indítanak...
Egyébként tényleg jóval gyengébb, mint a Radio 1 volt, ezen a frekvencián. A Balaton nyugati felén már csapkodják a horvát adók.
A R1 még Balatonmáriafürdőn is jó minőségben jött.
Amúgy meg a Rise FM is kérhetne igazán egy ideiglenes frekit, mármint a netes...
asr27 írta: ↑2023.05.15. 18:40 Ez aztán abszolút hiánypótló itt a Balatonnál is az éterben.Arra is van esély, ha a Rádió Plusznak is sikerül tihanyi frekit szereznie. Ott van még a 98.9. Ez valóban idősebb korosztálynak szól, de szerintem még így is hiánypótló.
Fél órát hallgattam, a Retro és a Rádio 1 zenéi szólnak vegyesen.
Egy valódi új zenét sem hallottam.
Magyar rádiós piac egy nagy nulla.![]()
Csoda is lett volna, ha egy változatos, pörgős, friss zenéket játsszó rádiót indítanak...
Egyébként tényleg jóval gyengébb, mint a Radio 1 volt, ezen a frekvencián. A Balaton nyugati felén már csapkodják a horvát adók.
A R1 még Balatonmáriafürdőn is jó minőségben jött.