RADIOSITE Fórum

• Base FM

#199254  Szerző: Glenn

tomee írta: 2023.05.19. 18:14 Kíváncsi lennék azért, hogy ez meg a 103,9 milyen hallgatottságot tudott összeszedni. Annak idején a Rádió Rock eléggé vergődött.
Mindkettőt, de főleg a rockot elég sokan hallgatják. Szerintem jó, hogy vannak ezek, mert ez valóban választékbővítést jelent. :yes:
 #199252  Szerző: tomee

Kíváncsi lennék azért, hogy ez meg a 103,9 milyen hallgatottságot tudott összeszedni.
Nem azért, mert jelentősége lenne, csak érdekességképpen, hogy hány embert képesek megmozgatni ezek a stílusok, mert annak idején a Rádió Rock is eléggé vergődött végig.
 #199248  Szerző: p0tyi

Elmúlt már a viktoriánus korszak. Ráadásul ennek a műfajnak sajátossága a trágár szókimondás. Minek pályáztatott akkor az NMHH ilyen frekit?
 #199247  Szerző: noartist

p0tyi írta: 2023.05.19. 07:36 Az NMHH szerint trágár kifejezések és szexuális utalások miatt nyújtott be panaszt a médiatanácshoz egy hallgató KKevin száma miatt, ami még tavaly december 12-én, a reggeli műsorsávban hangzott el.

Biztos a Józsi személyesen! :D
Mondjuk a nevezett szám már tényleg túlzó nappal. Egy-két f*ck ritkán még szerintem el kéne férjen, de a konstans trágárság, ráadásul magyarul már nem oké. Jogos a bünti.
 #199246  Szerző: p0tyi

Az NMHH szerint trágár kifejezések és szexuális utalások miatt nyújtott be panaszt a médiatanácshoz egy hallgató KKevin száma miatt, ami még tavaly december 12-én, a reggeli műsorsávban hangzott el.

Biztos a Józsi személyesen! :D
 #199234  Szerző: Milán

A hatóság szerint rossz volt a korhatárbesorolás, amikor lejátszották KKevin szókimondó hiphop számát. - Az NMHH szerint a számot 16 éven aluliak számára nem ajánlott korhatári kategóriába sorolva, ehhez illeszkedő időpontban – 21 óra és reggel 5 óra között – kellett volna sugározni. A médiatanács a Base FM médiaszolgáltatóját 300 ezer forint bírsággal sújtotta.

https://rtl.hu/belfold/2023/05/18/media ... kkevin-dal
 #198921  Szerző: Jozsfm964

knoskamatee írta: 2023.04.21. 07:23 valamit tényleg lehetne csinálni ezzel a streammel. egyre trehányabb állapotban van. most már rosszabb, mint egy széthasznált kazetta. olyan lowpass filter mászkál a spektrumban, hogy az nem igaz. a sub tartomány teljesen eltűnt. nem tudom, hogy FM relé e a netes folyam, de ha igen és éterben is így szól, akkor gyorsan kapkodják össze magukat. (bár technikailag az R1 részéről is sok gebasz van, az fontosabb azért.)

az, hogy kásás a hang, az az összes connectmediás streamre jellemző.
Szerintem engedd el. Évekig amíg a 96.4-en volt a Rádió 1 - baromi rosszul szólt és subosság semmi nem volt benne. Amolyan torzító, agyon processzált hangot lehetett felfedezni. A Base FM-el meg szerintem szinte senki sem foglalkozik, csak azért létezik, hogy foglalja a frekvenciát.
 #198891  Szerző: knoskamatee

valamit tényleg lehetne csinálni ezzel a streammel. egyre trehányabb állapotban van. most már rosszabb, mint egy széthasznált kazetta. olyan lowpass filter mászkál a spektrumban, hogy az nem igaz. a sub tartomány teljesen eltűnt. nem tudom, hogy FM relé e a netes folyam, de ha igen és éterben is így szól, akkor gyorsan kapkodják össze magukat. (bár technikailag az R1 részéről is sok gebasz van, az fontosabb azért.)

az, hogy kásás a hang, az az összes connectmediás streamre jellemző.
 #197859  Szerző: noartist

knoskamatee írta: 2022.12.23. 05:30 mától van teljesértékű weboldal: https://basefm.hu/
Örömteli. De tényleg, ennyi időbe telt ugyanarra a sablonra felhúzni, amit minden más rádiónál is használnak? :twisted:

Szerintem ennél több egyediség, kreativitás is beleférhetne. Amúgy.
 #197857  Szerző: knoskamatee

mától van teljesértékű weboldal: https://basefm.hu/
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 17