Gyerekek, ezt a rákay philipet és ezt a deák dánielt nem tudná valaki úgy rendesen megcsapkodni? Komolyan, ezekkel mást nem lehet már kezdeni, mert ezek a hazug, ócska fideszes politikusoknál is aljasabbak, irritálóbbak.

noartist írta: ↑2023.06.08. 08:27 A baloldal a hibás, hogy a tanárok fizetését nem tudja megemelni az úgynevezett kormány.Én nem vagyok híres arról, hogy szimpatizálnék az ellenzékkel, de az biztos, hogy a Fidesz-kormányok alatt kerestek mindig is rosszabbul a tanárok. Amikor még voltam olyan hülye, hogy elmentem közoktatásba dolgozni óraadó tanárnak a meglévő állásom mellett 2000-ben, nem titok, a "félállásért" mint heti 14 órában oktató, havonta 29 ezer kemény magyar valutát kaptam. Ez már akkoriban is tényleg annyira megalázó összeg volt, amilyennek most is tűnik.
Beszarok. Mióta világ a világ, a tanárok szarul keresnek. Nagyon. Az elmúlt 13 évben is végig csapnivaló volt a bérük, a Fidesz persze ezen mit sem változtatott, legfeljebb minimális korrekciókat végeztek.
Most meg mutogatnak az ellenzékre, meg az EU-s forrásokra. Idióták, ennyire hülyének nézni mindenkit már művészet. Elmehetnek a...
asr27 írta: ↑2023.06.01. 11:01 https://telex.hu/belfold/2023/06/01/meg ... amolo-2022most kell meglepődni?
A fideszesek szerint ez rendben van??? Ekkora összegű közpénzt elszórni egy év alatt....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()