RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#199409  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2023.06.01. 16:57Engem nem érdekel a politikai nézeted
Dehogynem érdekel, szót sem ejtettem politikáról, de te máris kezded (folytatod). Vajon mi az oka, hogy mindig a politikánál lyukadsz ki? :shock:
p0tyi írta:Igaz, eddig is egy harmadik világbeli fasiszta propagandaadó volt
Fasisztázol, ez meg aztán tényleg téged minősít (a stílusodat is meg azt is, hogy fogalmad nincs, miről beszélsz).
Propagandaadó, hát igen, ez valóban igaz. Pont úgy, mint a spirit fm-féle kommunista propagandaadó. Ez utóbbival nincs semmi baj, mert a világon minden normális országban vannak propagandamédiumok.

Na basszus, majdnem besétáltam a csapdába, elkezdődött a galambsakk. Játszd tovább egyedül. :fuckyou:
 #199408  Szerző: p0tyi

Azért szégyenteljes, kedves Glenn, mert a legalapabb alap egy rádiós számára, hogy tudja az adó nevét és a frekvenciáját. Ezt a rádiót talán nem is rádiósok csinálják. PS Youtube videók, HírTV-s tévéműsorok hanganyagai mennek adásba. Az egyetlen élő műsorukra is azt mondják már, hogy "a HírTV betelefonálós műsora".

Nem gondolom belerúgásnak, ugyanis amit műveltek az elvtársak, az szakmai szempontból védhetetlen. Én leírtam, ami van.

Ha a Klubrádióval történt ilyesmi, ugyanúgy szégyen volt. Engem nem érdekel a politikai nézeted, ez egy szakmai szégyen. Ahogy a sorolt többi probléma is, és az is, hogy ez a rádió gyakorlatilag megszűnt rádió lenni az olcsósítás jegyében. Igaz, eddig is egy harmadik világbeli fasiszta propagandaadó volt (ez már véleményes persze; és amit szintén lehetett volna jól is csinálni, lásd pl. orosz talk rádiók), de őszintén nem gondoltam volna, hogy van lejjebb. Mi a következő? Rákötnek egy Spotify előfizetést egy FM adóra shuffle módban?

Hogy legyen jó is: a dupla időjárás bed, és az RDS kérdést legalább rendezték. A hálózatos híreken még erős a káosz. Másodjára a frekvenciát is sikerült eltalálni...
 #199407  Szerző: Glenn

p0tyi írta: 2023.05.31. 23:10 Álljon itt emlékül a hazai rádiózás egyik legszégyenteljesebb pillanata, ahol a frissülő csatorna vezetésének fogalma sincs, melyik frekvencián szólnak.
Ez csak egy baki, mitől olyan szégyenteljes? Több mint 5 évig a 105,9-en adott és csak egy éve van a 95,3-on. :o
De ha ez szégyenteljes, akkor csak beleillik a sorba. Volt ám sokszor Klubrádió a 95,3-on, amit persze a 92,9-en mondtak be, de a Rádió 1 is mondott 96,4-et a 89,5-ön, vagy pl. az Inforádió is bakizott párszor a 95,8 miatt. :hehe:
Nem ezzel kellett volna belerúgnod ebbe a rádióba. Van itt egyéb probléma bőven. Nekem leginkább az nem tetszik, hogy ez mostantól a Hír TV ismétlése csak hangban. Ugyanez a baj a Spirit FM-mel is, de úgy látszik, most ilyesmik jönnek. Tévé klónok a rádióban, vagy fordítva. Van Dikh TV/Rádió meg Sláger TV/FM is. :(
 #199406  Szerző: djlacee

Azt azért valaki megszámolhatná, hogy ezekkel a helyi hírblokkokkal hogy jön össze a napi minimum 2 óra helyi tartalom.
 #199403  Szerző: p0tyi

Mert így legalább ronda. Hirfm, bizonyára így kell kimondani is, egyben. Biztos a műszaki stáb is rühelli őket. :D
 #199402  Szerző: mihalylovics

p0tyi írta: 2023.06.01. 09:14
- A budapesti RDS HIRFM, a vidékiek HIR FM, csak hogy véletlenül se legyen egységes
miért kellett megváltoztatni, ennek tényleg semmi értelme, éjfélkor még _HIR_FM_ volt pesten is a PS...
 #199400  Szerző: p0tyi

Egyelőre elég sok a baki, és az érthetetlen dolog. Többek között:
- Kétszer mennek le a hírek egymás után, egyszer óra 50-kor, majd utána 10 perc múlva ugyanazt megismétlik.
- Rájöttem, hogy egészkor vidéki hírblokk megy, de a budapestin simán megismétlik a fő blokkot, szóról-szóra.
- Tatabánya 107.0-n a szekszárdi hírblokk ment le.
- A budapesti RDS HIRFM, a vidékiek HIR FM, csak hogy véletlenül se legyen egységes
- HírTV riportok mennek, ha nyilatkozik valaki, nem tudjuk, hogy ki az, a TV-nél ugyebár kiírják a nevét.
- Simán bekerül a rádióba, hogy "következik az XY című műsor itt a HírTV-n, milyen témák várhatóak, Pisti?", Pisti elmondja a témákat, de egy tök más műsor jön a rádióban. Ha már úgyis meg van vágva, miért nem lehet ezt kiszedni belőle?
- A HírTV időjárás blokkja megy le, dupla beddel, az egyik a tévés bed, a másik a rádiós
- A reggeli műsor megszűnt (igazán meghagyhatták volna a Vezércikk és Napi Aktuális ismétlése helyett), pedig tegnap még a Karc FM-en emlékeim szerint úgy köszönt el a műsorvezető, hogy "holnap találkozunk".
- Van egy "szósöl médiás" szignál, nagyon kellemetlen. Miért nem közösségi média?
 #199396  Szerző: noartist

kondalyuk írta: 2023.05.31. 23:20 Hát, ez elég ciki...
Amúgy egyelőre elég lett volna a nevet és a műsorrendet átírni a régin, amíg nem csinálnak egy újat.
Jóvanazúgy, biztos kivágták az informatikusokat is.

A frekvenciás eset meg... :D :D :D
 #199394  Szerző: kondalyuk

Hát, ez elég ciki...
Amúgy egyelőre elég lett volna a nevet és a műsorrendet átírni a régin, amíg nem csinálnak egy újat.
 #199393  Szerző: p0tyi

Álljon itt emlékül a hazai rádiózás egyik legszégyenteljesebb pillanata, ahol a frissülő csatorna vezetésének fogalma sincs, melyik frekvencián szólnak.

Kép
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 56