RADIOSITE Fórum

• Hír.FM

#199536  Szerző: Promenád

Ma sajnos én is belehallgattam és arra a következtetésre jutottam, hogy hallgatnak a hallgatói táboruk jelzőjére, tehát szó szerint ezek a rádiókészüléket háttal nézőknek készítenek műsorokat. Az egészet egy három szavas mondattal jellemezném: Gatya az egész.
 #199508  Szerző: 007

Sajnos eltűnt egy korábbi hozzászólásom. De én nem tehetek róla, hogy annak neveztem, ami...
 #199506  Szerző: p0tyi

Attis írta: 2023.06.05. 19:36 Ma belehallgattam, derék volt. :lool: A helyi hírek még oké is volt (már ha a propaganda okénak számít), de utána volt itt országos hírek, ami után egy szignál után egy másik országos hírek kellős közepébe kapcsolódtunk. Aztán meg a meteorológus köszöntötte kedves nézőit. ^^
Értek én mindent... De ennyi erővel mehetne a hírtv (szerencsére ők is kisbetűvel írják a nevüket, én képtelen lennék máshogy) egy az egyben relézve fm-re.
Így van, pont úgy, mint az OIRT időkben az MTV1 hangja. ^^

Én reggel az ukrajnai gátrobbantás elemzésén szórakoztam, rendkívül élvezhető volt, vagy 40x hivatkozott a stúdióvendég arra, hogy mi _látható_ a térképen, amit éppen mutatnak a képernyőn. Hát néztem én a rádió kijelzőjét, de én csak annyit láttam, hogy HIRFM...
 #199489  Szerző: shadoe

noartist írta: 2023.06.05. 16:12
djlacee írta: 2023.06.05. 14:59 Srácok, ekkora szégyent még nem ért a magyar rádiós szakma, mint az a HírFM. Technikailag egyszerűen botrányos, amit művelnek. És egy kvázi országos rádióról beszélünk.
Szerintem kimondhatjuk, hogy ennél a KarcFM visszatérése is jobb lenne.
Abban legalább volt hallgató műsor (is). Csak odáig el ne jussunk, hogy a végén még majd a Pesti Tv-t is visszasírjuk.Mert ettől a rádiótól még az is kitelik.
 #199487  Szerző: Attis

Ma belehallgattam, derék volt. :lool: A helyi hírek még oké is volt (már ha a propaganda okénak számít), de utána volt itt országos hírek, ami után egy szignál után egy másik országos hírek kellős közepébe kapcsolódtunk. Aztán meg a meteorológus köszöntötte kedves nézőit. ^^
Értek én mindent... De ennyi erővel mehetne a hírtv (szerencsére ők is kisbetűvel írják a nevüket, én képtelen lennék máshogy) egy az egyben relézve fm-re.
 #199479  Szerző: noartist

djlacee írta: 2023.06.05. 14:59 Srácok, ekkora szégyent még nem ért a magyar rádiós szakma, mint az a HírFM. Technikailag egyszerűen botrányos, amit művelnek. És egy kvázi országos rádióról beszélünk.
Szerintem kimondhatjuk, hogy ennél a KarcFM visszatérése is jobb lenne.
 #199477  Szerző: 007

"Elnézést kérünk a technikai kellemetlenségért"

A tény, hogy léteztek, az kellemetlen. :sick:
 #199476  Szerző: djlacee

Srácok, ekkora szégyent még nem ért a magyar rádiós szakma, mint az a HírFM. Technikailag egyszerűen botrányos, amit művelnek. És egy kvázi országos rádióról beszélünk.
 #199475  Szerző: p0tyi

Hírblokk: "A Hír Televíziót Herman Endre tudósította a Nemzeti Összetartozás napján ROMÁNIÁBÓL"
Miért nem egyből Miercurea Ciuc-ról?

Amikor még a propagandát is elkúrod...
 #199469  Szerző: djlacee

Éjjel sem egyezett a 98.4 a streammel. Reggel meg "A Hír FM mosonmagyaróvári híreit" hallhattuk, de a hírek között győri és soproni hírek is voltak.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 56